Burak Kuhōku
2 posters
Burak Kuhōku
Jméno: Burak Kuhōku
Hodnost: Genin
Zaměření:Kenjutsu, Taijutsu
Klan: Nemám
Hijutsu: Kin'en no henka (schopnost proměnit se a zase zpět v kouř)
Vesnice: Konoha
Sensei: ------
Nálada: Většinou skvělá
Ochota do práce: Záleží do jaké
Charakter: Rejpal,Srandista, Kuřák
Životopis: Moje rodina sou staří morousové proto je nesnáším ale snášel jsem je dokud jsem se nestal geninem pak jsem sbalil a še jseml pryč dukud za mnou nepřišel můj o 10 let starší bracha aby šel bydlet k němu tam mi řekl o hijutsu rodiny a naucil mě ho ovládat. Nosím u sebe neustále mou speciální katanu kterou dokáže vyrobit jen moje rodina a pojmenoval jsem ji Shojo maitsuki, trénoval jsem s ní a díky tomu jsem schpný použít své hijutsu i na katanu
Hodnost: Genin
Zaměření:Kenjutsu, Taijutsu
Klan: Nemám
Hijutsu: Kin'en no henka (schopnost proměnit se a zase zpět v kouř)
Vesnice: Konoha
Sensei: ------
Nálada: Většinou skvělá
Ochota do práce: Záleží do jaké
Charakter: Rejpal,Srandista, Kuřák
Životopis: Moje rodina sou staří morousové proto je nesnáším ale snášel jsem je dokud jsem se nestal geninem pak jsem sbalil a še jseml pryč dukud za mnou nepřišel můj o 10 let starší bracha aby šel bydlet k němu tam mi řekl o hijutsu rodiny a naucil mě ho ovládat. Nosím u sebe neustále mou speciální katanu kterou dokáže vyrobit jen moje rodina a pojmenoval jsem ji Shojo maitsuki, trénoval jsem s ní a díky tomu jsem schpný použít své hijutsu i na katanu
Naposledy upravil Burak Kuhōku dne Fri 23 Sep - 19:39, celkově upraveno 6 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Burak Kuhōku
Absolutní kontrola nad chakrou sice "je" vrozená vlastnost, ale ne Kekkei Genkai.
A pak jestli si můžu trochu rýpnout, tak ten životopis by mohl být delší XD Když už je to něco tak krátkého, mělo by to být alespoň správně. Zvlášť první věta a slovní spojení "staří orousové" mě vážně dostala XDDDD
Prvně tohle je "textová RPG" to znamená alespoň minimální nutnou znalost gramatiky. Vím, zní to hrozně XD Ale psát místo "sou" správně "jsou" by tě snad nezabilo a adminům i hráčům by to ušetřilo práci s luštěním tvých příspěvků.
Taky pozor na věty. Jednu chvíli píšeš "dokud za ním" a pak hned "pomáhal mi" XD Je to matoucí. Zvlášť se to plete, když neukončíš větu ani nedáš čárku. A teď si to zkus po sobě přečíst nahlas a schválně, jaká tam bude intonace XDDD
Poslední věc - "abych byl schopný ovládat i rakru která není uvnitř ale blízko mého těla" Tím myslíš asi přírodní chakru, že? Senjutsu? Ale to tě nemohl učit bratr, ale Fukasaku na hoře Myoboku, jako je to v anime. Navíc než každý je tu Naruto, ten byl vyjímečný. Proto ne každý Genin může ovládat přírodní chakru, chakru okolo sebe atp. Chakru "okolo těla" ovládá i Kaiten, ale to je zase Kekkei Genkai Hyuugů a zde na fóru ranku B, takže by ji Genin jen těžko ovládl.
A pak jestli si můžu trochu rýpnout, tak ten životopis by mohl být delší XD Když už je to něco tak krátkého, mělo by to být alespoň správně. Zvlášť první věta a slovní spojení "staří orousové" mě vážně dostala XDDDD
Prvně tohle je "textová RPG" to znamená alespoň minimální nutnou znalost gramatiky. Vím, zní to hrozně XD Ale psát místo "sou" správně "jsou" by tě snad nezabilo a adminům i hráčům by to ušetřilo práci s luštěním tvých příspěvků.
Taky pozor na věty. Jednu chvíli píšeš "dokud za ním" a pak hned "pomáhal mi" XD Je to matoucí. Zvlášť se to plete, když neukončíš větu ani nedáš čárku. A teď si to zkus po sobě přečíst nahlas a schválně, jaká tam bude intonace XDDD
Poslední věc - "abych byl schopný ovládat i rakru která není uvnitř ale blízko mého těla" Tím myslíš asi přírodní chakru, že? Senjutsu? Ale to tě nemohl učit bratr, ale Fukasaku na hoře Myoboku, jako je to v anime. Navíc než každý je tu Naruto, ten byl vyjímečný. Proto ne každý Genin může ovládat přírodní chakru, chakru okolo sebe atp. Chakru "okolo těla" ovládá i Kaiten, ale to je zase Kekkei Genkai Hyuugů a zde na fóru ranku B, takže by ji Genin jen těžko ovládl.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
No....nechtěl by si trochu rozvést svůj životopis? ... je to takový...dost slabý, aby měl alespoň 10 řádku...to není zas tak moc...zkusil bych to trochu poupravit : ) ...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Jééé, takže Shijin už napsala vše za mě...děkuji ... (Ve škole není moc času xDDD)
Shinobi
Haii XD To bylo vše, co mne k tomu napadlo. A momentálně mne děsí, jak to dělám, že něco dokážu zkritizovat v komentáři delším než samotný předmět kritiky XD
(Ve škole... Ksó, zrovna jsem se chtěla ptát, jestli nepůjdeš na Skype XD Tak takhle asi ne, co? )
(Ve škole... Ksó, zrovna jsem se chtěla ptát, jestli nepůjdeš na Skype XD Tak takhle asi ne, co? )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(No xD...neměli by jsme mu to tady spamovat, ale jsem doma o třičtvrtě na 3, tak tam do 3 na skypu jistě budu xDDD )
Shinobi
(Ale jemu spamovat můžeme. Když se tak vehementně snaží udělat ze mě nukenina tím, že bych zabila vlastního studenta, tak máme nějaká privilegia, že? Kolem třetí je na mě asi moc, ale zkusím tu být. )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Povolení tohoto fóra: