Magen: Posun zraku
Magen: Posun zraku
Název techniky: Démonická ilúzia: Posun zraku
Úroveň: C
Element: bez elementu
Zařazení: Genjutsu
Popis techniky: Technika je veľmi ľahká na predvedenie, na techniku človek nepotrebujejedinú pečať, v zápetí nepriateľa chytí do genjutsu, samo o sebe genjutsu neubližuje nepriateľovi ale za to je ťažké vôbec zistiť že v takomto genjutsu nepriateľ je. Nezruší sa ani pri spôsobení bolesti.
Účinek techniky: Má iba jeden účinok a to ten, že posunie "zrak" nepriateľa o niekoľko centimetrov (aj desiatok centimetrov) mimo, pri čom má daný nepriateľ stále pocit ako keby sa pozeral na danú vec-osobu, ktorá stojí inde. Takže v skratke a zároveň aj príklad. Keď Oga na nepriateľa hodí kunai, a on ho chce zablokovať tým že mu do cesty hodí vlastný shuriken či kunai tak sa netrafí, síce sa mu bude zdať že mieri presne, v skutočnosti mieril niekoľko centimetrov mimo. Podobne však vidí celé svoje okolie, aj keď na neho Oga fyzicky zaútočí alebo použije nejakú techniku tak je dosť pravdepodobné že sa jeho nepriateľ uhne priamo do tej techniky práve kvôli posunu jeho zraku o niekoľko centimetrov.
Nevýhoda/slabina: Aj keď na neho nepôsobí bolesť tak sa po tom, čo človek zistí že sa v ňom nachádza dá pomerne ľahko zrušiť pod Genjutus kai
Uživatel techniky: Oga
-Nápad a vlastnosti techniky som prebral od Marwa a len som ju spísal podla seba
Úroveň: C
Element: bez elementu
Zařazení: Genjutsu
Popis techniky: Technika je veľmi ľahká na predvedenie, na techniku človek nepotrebujejedinú pečať, v zápetí nepriateľa chytí do genjutsu, samo o sebe genjutsu neubližuje nepriateľovi ale za to je ťažké vôbec zistiť že v takomto genjutsu nepriateľ je. Nezruší sa ani pri spôsobení bolesti.
Účinek techniky: Má iba jeden účinok a to ten, že posunie "zrak" nepriateľa o niekoľko centimetrov (aj desiatok centimetrov) mimo, pri čom má daný nepriateľ stále pocit ako keby sa pozeral na danú vec-osobu, ktorá stojí inde. Takže v skratke a zároveň aj príklad. Keď Oga na nepriateľa hodí kunai, a on ho chce zablokovať tým že mu do cesty hodí vlastný shuriken či kunai tak sa netrafí, síce sa mu bude zdať že mieri presne, v skutočnosti mieril niekoľko centimetrov mimo. Podobne však vidí celé svoje okolie, aj keď na neho Oga fyzicky zaútočí alebo použije nejakú techniku tak je dosť pravdepodobné že sa jeho nepriateľ uhne priamo do tej techniky práve kvôli posunu jeho zraku o niekoľko centimetrov.
Nevýhoda/slabina: Aj keď na neho nepôsobí bolesť tak sa po tom, čo človek zistí že sa v ňom nachádza dá pomerne ľahko zrušiť pod Genjutus kai
Uživatel techniky: Oga
-Nápad a vlastnosti techniky som prebral od Marwa a len som ju spísal podla seba
Naposledy upravil Oga dne Tue 4 Oct - 19:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Magen: Posun zraku
Prečo? ubližuje niekomu? spôsobuje zranenia? strašlivé ilúzie ? paralyzuje niekoho? nie. je to iba jednoduchá ilúzia ktorá "posunie" zorné pole nepriateľa =.= alebo ako to popísať xD rank techniky sa určuje aj od jej jednoduchosti
Anonymní- Anonymní
Ale je to technika pomocov ktorej ho v pohode zabijes kedze sa neda zrusit,
Anonymní- Anonymní
a práve preto že sa nedá zrušiť bolesťou už by malo byť väčší rank... -.-"
Anonymní- Anonymní
nie, očividne sa do toho vôbec.. nevyznáš čo ma kupodivu nesmierne teší !!
C rank- je rank označovaný za Chunin rank, techniky ranku C sú typické pre Chunina aj keď sa ich môžu naučiť aj geniny (spomeň si len na Sasukeho keď prvý krát použil Goukakyuu, Kakashi povedal niečo v štýle "nemožné, žiadny genin nemá dostatok chakry na vytvorenie Goukakyuu" alebo nejak tak), a ukáž mi jeden prípad v anime/mange, keď sa z genjutsu ranku C a vyššie dostal niekto vďaka bolesti.
C rank- je rank označovaný za Chunin rank, techniky ranku C sú typické pre Chunina aj keď sa ich môžu naučiť aj geniny (spomeň si len na Sasukeho keď prvý krát použil Goukakyuu, Kakashi povedal niečo v štýle "nemožné, žiadny genin nemá dostatok chakry na vytvorenie Goukakyuu" alebo nejak tak), a ukáž mi jeden prípad v anime/mange, keď sa z genjutsu ranku C a vyššie dostal niekto vďaka bolesti.
Anonymní- Anonymní
Ranky nejsou o síle, ale o tom, jak je toto Jutsu složité pro naučení. Ano...většinou platí, že čím vyšší Rank, tím i silnější, ale vždy to neplatí. Pokud si všimnete, spousta genjutsu má docela nízký rank až na KG atd. I technika narušení mysli, o které sám uživatel neví, že v ní je. Dokáže to zjisti až po docela dlouhé době, je Rank C. Je samozřejmí, že když je více útočníku, je to smůla, ale musíte to brát spíše 1v1. Tato technika není tak složitá na B, ale není ani zas tak slabá jako C. Spíše takové vyšší C, ale tot by Genin normálně mohl umět. Genjutsu je samo o sobě nebezpečné a když to jde zrušit KAI, tak taky nebude tak silné. Takže C....
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Takže Oga to vysvětlil za mě (btw tu scénu se Sasukem jsem nedávno sledovala, no neměla jsem z něj radost xD) vzhledem k tomu, že toto genjutsu se dá celkem snadno odhalit, respektive po prvním ne-zásahu pak je rank C tak akorát.
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: