Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Připomínky a rady...

Goto down

Připomínky a rady... Empty Připomínky a rady...

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Mon 19 Sep - 9:40

Tento Topic tvořím z jednoho jednoduchého důvodu. Zde se budete moc na cokoliv zeptat, co zrovna budete potřebovat, i když to není jeho hlavní účel. Je to hlavně proto, že jsem zjistil pár zásadních chyb. Někteří hráči totiž třeba neví, jak který jutsu funguje, co si můžou dovolit a nebo jestli je to vůbec reálné. Díky tomu vznikají hádky a při v soubojích nebo i mimo ně. Odrazuje to ostatní hráče a rozhodně to snižuje kvalitu Fora, proto tu mám řešení:

Každý...komu se nebude něco líbit nebo prostě se bude myslet, že toto nejde, jutsu nemá takové účinky a nebo je to prostě nesmysl, může napsat a informovat mě o tom a i další, kteří se určitě rádi přidají a mi mu pomůžeme. Odpovím buď já nebo ostatní, jestli to jde, jestli to dělá to a to a tak dále...I ten, co třeba chce něco použít a sám o tom moc neví, může se optat, co to vlastně dělá a jestli je to vůbec možné...Tento Topic není pro stížnosti na hráče...takový už existuje...je pro informování a něčem, co nám je nesrozumitelné, podle nás nemožné, nepravděpodobné a nebo prostě nevím a co jde...Snad se tím vyřeší nějaké potíže a sníží se tak hádky...

Dále zde budu psát hráče, kteří už něco podobného dělali a nebo dělat budou...jelikož už se pár lidí zastihl, ale už to není tak podstatné, napíšu jsem jen to aktuální, abychom potom dále předešli problémům...

Na koho se můžete obrátit:
Assasin Senju (Hebimaru) - Hlavní Admin - Skype: Assasin Senju/tommy-oliver
Reina Kana/Crystal Takishi - Spolu Admin - Skype: Reina Kana/Laylahamilton
Mikomi Hyuuga - Spolu Admin - Skype: Hyuuga Mikomi/dead.venom
Akihiro Kazuki - Moderátor(Děkuji sunny ) - Skype: Akihiro Kazuki/Mayestro691

Upozornění:
Jméno: Kemuri Yuurei
Hodnost: Genin
Upozornění: Bunshin no Jutsu
Rada: Takže...na toto jsem dostal jednu stížnost od nejmenované osoby. Nic se neděje, aby sis nemyslel, že je problém, jen ti to trochu objasným, i když si myslím, že už ti to řekli. Bunshin no Jutsu je stínová iluze...je to nehmotný klon, který slouží jen na to, aby uživatel nevěděl, kde jeho protivník je. Nemlže útočit a ani dělat Jutsu. To jutsu, s kterým si to pleteš je Kage Bunshin no Jutsu. Jen si na to do budoucna dávej pozor a kdykoliv se můžeš na něco zeptat Smile...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: