Yoshirův obchod
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Yoshirův obchod
First topic message reminder :
V obchodě je tajný a dlouhý žebřík vedoucí do rozlehlé pouště jako tréninková místnost. Všude je uguisu-bari.
V obchodě je tajný a dlouhý žebřík vedoucí do rozlehlé pouště jako tréninková místnost. Všude je uguisu-bari.
Anonymní- Anonymní
Re: Yoshirův obchod
rozosmial sa a začal hovoriť "Nepoviem ti to a odmietam písať na ten papier...."
Anonymní- Anonymní
"To vtipné není, jestli jsi to nepochopil, tak pokud mi to neřekneš, budeš tu prostě sedět a nic nedělat a to tě omrzí.. Ty máš schopnosti Kaguya klanu, viď? Tvoje D.N.A je velmi vzácné..." Utrhl jsem mu vlas.
Anonymní- Anonymní
"Heh" ešte viac sa rozosmial sa z hrude mu vystrelila kosť ktorá mu vlas zobrala
Anonymní- Anonymní
Dag sletěl k obchodu a já seskočila na střechu a poté seskočila saltem dolů a šla dovnitř u dveří jsem se opřela o futra a podívala se po vnitřku
"Hm....Yoshiro, Yoshiro ty po mě asi hodně toužíš, že děláš vše proto, abych přišla, že?" promluvila jsem svůdněji
"Hm....Yoshiro, Yoshiro ty po mě asi hodně toužíš, že děláš vše proto, abych přišla, že?" promluvila jsem svůdněji
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"uhm....to bych si na tebe měla dát pozor, Shitaka si s tvým laskavým svolením vezmu zpátky," řekla jsem spíše ironickým tónem. "určitě toho na mě prozradil víc než dost."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To ale znamená, že tu budeš trčet ještě dýl, ehehe" Ovíval jsem se vějířem.
Kouknul jsem se na ni.
"No, to asi nepůjde, omlouvám se. No většinu, co řekl, jsem už věděl."
Zašel jsem za pult a nafouknul gamu bunshin a ten přišel zpátky.
Kouknul jsem se na ni.
"No, to asi nepůjde, omlouvám se. No většinu, co řekl, jsem už věděl."
Zašel jsem za pult a nafouknul gamu bunshin a ten přišel zpátky.
Anonymní- Anonymní
"Nemysli si o mne niečo čo som nepovedal"zasmial sa a roztrhol pásy na kresle svojimi kosťami postavil sa a prešiel k Reine "Ideme??"
Anonymní- Anonymní
Když začal pásy trhat, tak ze skladu ho obklíčilo asi 20 modifikovaných duší, co ho doslova oblepili, že se nemohl ani hýbat.
Anonymní- Anonymní
"No tím líp. ASpoň nevykecal nic co by tě mohlo překvapit a ty." a jen pobaveně sledovala Yoshirovu panickou reakci
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Udělal jsem pečetě a položil ruce na zem.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!"
Všechny pohltil žaludek a nemohli pohnout nohama a Reina ani zádama, protože byla opřená o futra. Žaludek jsem ještě obalil chakrou.
"Jo, přesně tak." Usmíval jsem se.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!"
Všechny pohltil žaludek a nemohli pohnout nohama a Reina ani zádama, protože byla opřená o futra. Žaludek jsem ještě obalil chakrou.
"Jo, přesně tak." Usmíval jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Jak nechutné." pronesla jsem a ignorovala Shitakovi řeči
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jedna modifikovaná duše mu zacpala pusu tím, že mu strčila ruku do pusy a druhá přidržovala, aby nemohl pusu otevřít. Další dvě mu drželi víčka, aby nemohl zavřít oči a já ho dal do genjutsu, aby omdlel a neotravoval. xD
Anonymní- Anonymní
"Hm to nebylo nutné." pronesla jsem s ironií v hlase
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Opravdu?" Vycenil jsem zuby.
Udělal jsem pečetě.
"Doku kiri..." Pošeptal jsem a z úst se mi začal kouřit fialový otrávený plyn, který šel jen směrem k Reině.
Udělal jsem pečetě.
"Doku kiri..." Pošeptal jsem a z úst se mi začal kouřit fialový otrávený plyn, který šel jen směrem k Reině.
Anonymní- Anonymní
zadržela jsem na cvhíli dech moc dobře jsem věděla co je to za plyn sama jsem ho několikrát použila, ale jak to byl proud nemohla jsem to vydžet a nadechla se ho, přestala jsem se hýbat a nemohla jsem vůbec nic dělat.
"To se dalo čekat." pšikla jsem
"To se dalo čekat." pšikla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kouř pořád nepřestával z mých úst jít a neustále k ní proudil. Po chvilce přestal a já šel pomalu k ní a čekal.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: