Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yoshimitsu no Sayuri

2 posters

Goto down

Yoshimitsu no Sayuri Empty Yoshimitsu no Sayuri

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 9:35

Jméno: Sayuri
Klan: Yoshimitsu
Věk: 15
Datum narození: 21.12.
Element: Neobjeven
Hijutsu: Yoshimitsu no Āto -
Spoiler:

Vesnice: Konohagakure no Sato
Hodnost: Genin
Sensei: Neurčen
Povaha: Sayuri je mírumilovná sangvinička. Je spíše introvertní, ale přesto optimistická.
Historie: (Neočekávejte nic extra, nejsem v životopisech zrovna dobrá)

Příběh se odehrává vysoko v horách kousek od Konohagakure. V malé chatrči, kde žije patnáct lidí z jedné rodiny, se na posteli odehrává nejštastnější okamžik dvou lidí. Narození děťátka. Teiko s těží rodí a Haku jí ze všech sil podporuje. Ostatní členové rodiny přihlížejí a usmívají se, když vidí to malé. Za chvíli je po všem. Děťátko je na světě. Je pojmenováno po své pra-pra babičce, Sayuri. Tohle je naše budoucnost! Vykřikne Haku a vyzvedne Sayuri nad hlavu. Vyčerpaná matka skoro při porodu vypustila duši, ale přežila. Ubíhaly dny, týdny, měsíce, roky. Sayuri bylo tehdy sedm. Probíhal další nukeninský útok na klan Yoshimitsu. Členů už bylo jen devět. Haku, Teiko, Mina, Otoushi, Shimou,Aika, Rijou, Kaiji a Sayuri. Všichni bojovali, ale nejspíš nebyli dost silní. Teiko běžela k úkrytu a Sayuri držela před sebou. Zůstaň tady! Zašeptala, pohladila jí po tváři a zavřela úkryt. Sayuri ale neposlechla a dveře od úkrytu otevřela. Uviděla mrtvého strýce Shimou, tetu Aiku, babičku a dědečka Minu a Otoushiho a dokonce i svého otce, Haku. Žili zatím už jen její sourozenci Rijou, Kaiji, a její matka Teiko. Ta dál bojovala s jedním nukeninem. Rijou a Kaiji běželi do úkrytu za Sayuri. Rijou skočil do úkrytu, Kaiji ale poslední z nukeninů chytl za vlasy a vyzvedl do vzduchu. Rijou a Sayuri neváhali a vyskočili z úkrytu. Bylo to šílené. Když si jich nukenin všiml, odhodil Kaiji, která narazila přímo do stromu a omdlela, a běžel přímo na ně. Mezitím byla Teiko probodnutá kunaiem a nukenin, s kterým bojovala, byl probodnutý smyčcem od houslí. (=D) Oba se svalili na zem v kaluži krve. Rijou a Sayuri o tom zatím nevěděli, protože měli dost práce s tím nukeninem. Ten použil nějakou techniku vody a Sayuri a Rijou se ocitli v kouli vody. Začínal jim docházet dech a utopili by se, kdyby Kaiji nezasáhla. Byla Rubii no Shinobi. Silně praštila toho nukenina do krční páteře a vězení se rozpustilo. Tento klan byl tehdy vesnici úplně lhostejný, proto jim nikdo nepřišel na pomoc. Viděli všechny ty mrtvé. Kaiji a Sayuri se okamžitě rozbrečely. Rijou se je snažil obě uklidnit, ale také mu ukáplo pár slz. Sayuri nikdy nechápala, jak může být někdo taková zrůda. P-p-ojď--te.. sem. Vydala ze sebe ještě Teiko. Všichni tři se rychle zvedli a běželi k ní. Požá--dej-te Hokage.. O m-místo v ve vesnici. Trénujte.. P-podívejte se--do batohů .. všech členů r-rodiny.. To byla její poslední slova. Kaiji a Sayuri začaly brečet ještě víc.Musíme udělat, co Nám řekla. Bylo to její poslední přání.. Řekl Rijou a utřel si slzu. Tak tedy šli. Prohledali batohy členů rodiny a našli několik svitků s technikami jejich klanu. Ve stínu se ale objevil ještě jeden nukenin. Přesněji kápo všech ostatních. Všichni tři byli ve střehu. Rijou vytasil housle, Sayuri flétnu a Kaiji nažhavila pěsti. Hněv v nich jen pukal. Nukenin se jen smál a běžel na ně. Rijou, nejstarší a s největšími schopnostmi začal hrát na housle. Na nukenina se sběhl obrovský vlk z rubínové chakry a začal s ním bojovat. Kaiji se na nukenina také vrhla a začla s ním bojovat. Sayuri se také pustila do práce. Nadechla se a začala hrát na flétnu jedinou melodii, kterou zatím uměla. Z rubínových pramínků vytryskly malé otravné mouchy, které létaly kolem nukeninovy hlavy a kousaly ho. (=DDD) Nukenin všechny nějakou technikou odhodil a začal skládat pečetě. Potom už všichni tři viděli jen zelený záblesk a tmu. Když se Sayuri probrala, byla úplně sama v nějakém bytě v Konohagakure. Na stole ležel papír, kde bylo napsáno : "Ty a tvůj bratr jste osvobozeni, tu třetí jsem zabil. Užijte si života, dokud můžete!" Chtěla brečet, ale místo toho se jen naštvala. Vrazila pěstí do zdi, která málem křupla. Opět uplynulo několik let. Sayuri dokončila akademii v 10 letech a od té doby je genin. Nyní se připravuje na Chuuninské zkoušky a trénuje nové techniky.

Techniky: Kawarimi no Jutsu (E)
Henge no Jutsu (E)
Kakuremino no Jutsu (E)
Nawanuke no Jutsu (E)
Bunshin no Jutsu (E)
Yoshimitsu no Āto: Chō no shotto! (D) (Čteme : Yošimitsu no Áto: Čó no šóto!) Sayuri zahraje melodii a z rubínových pramínků chakry se pomalu formuje motýl o velikosti člověka, který poté rychle vletí do nepřítele a pořeže mu tělo. Ovšem Sayuri dosáhla v této technice pouze malé úrovně, takže její motýl je velký asi jako jablko a řízne člověka na dané místo.
Vzhled: Yoshimitsu no Sayuri Megurinelukanq3

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Yoshimitsu no Sayuri Empty Re: Yoshimitsu no Sayuri

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 9:38

Náhodou, životopis je super xD.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 9:39

óch, děkuji, jsem poctěna ^^ =D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 9:40

Ještě jsem zapomněla připsat - Svého bratra poté už nikdy nespatřila Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 9:55

Jen mě trochu mrzí, že se většina nováčků hlásí do Konohy. xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 10:30

=D já chtěla do Kiri, ale nikdo tam není a to by mě nebavilo Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 17 Sep - 11:04

Jenže tohle si řekne dalších pět lidí a pak se divíme, že tam nikdo není xD
Zamysleme se nad tím...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 11:05

Já tam náhodou jsem! xD A bylo tam do nedávna lidí dost, jenže se z nich ze všech stali nukenini.
A jinak naprosto souhlasím s Ayame.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 11:09

ó =D tak já jdu do Kiri, no Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 17 Sep - 11:13

Nerada to říkám, ale od té doby, co se otevřely nábory do Konohy to jde z kopce...
Mě například do vesnice nepřišel NIKDO!
Protože lidi znají Konohu, Sunu...a chtějí být tam, kde se jim to podle anime nebo mangy líbí (ne všichni, samozřejmě).
Mělo by se zařídit více lidí, jako je Reina. Ta do mě hustila pořád dokola: A už jsi se zaregistrovala? Koukej si mě přidat na Skypu. No prostě to hrát budeš, já tam nebudu sama ženská xD atd...
Takže jsem ani neměla možnost si promyslet, že bych chtěla jinam než do Tsuki/Aka xD
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sat 17 Sep - 11:16

Napr. ja som bol z Kiri Very Happy a bolo tak ako v tedy pekne XD lenže som potreboval Inuzukou Very Happy najlepšie podľa mňa bude zasa tam zrušiť nábor Very Happy
A aj ostatné dediny sa zasa zaplnia možno Very Happy:D .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 14:26

Hele, pokud jste si nevšimli, tak v Konoze už také nikdo není..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 14:30

Ale jo, Shijin, Ryuuji, Shijinin tým, Alii ... rozhodně víc lidí, než v Kiri, nebo Tsuki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 14:34

To jo, ale taky nejsou denně aktivní, Itachi si stěžuje, že tam nemá co dělat. xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat 17 Sep - 15:06

Když on nemá co dělat, tak co mám asi tak dělat já? xDD
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi