Kumogakure - žádost
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Kumogakure - žádost
Kumogakure vás potřebuje
Jsem nový Raikage, mrzí mě, že je Kumogakure v takovém stavu a přitom, je to tak krásná vesnice. Osobně vás prosím, nenechte vesnici padnout a připojte se k ní, společně zbudujeme novou vesnici, která bude silná a stabilní!!
Pro některé mám v nabídce dva bijuu. Nibi a Hachibiho. Určitě to pro některé bude motivací.
Pokud to admini dovolí, můžu nabídnout dvě hodnosti. Jednoho ANBU a jednoho Tokubetsu jounina, takhle budeme téměř kompletní a provozuschopní.
Jsem nový Raikage, mrzí mě, že je Kumogakure v takovém stavu a přitom, je to tak krásná vesnice. Osobně vás prosím, nenechte vesnici padnout a připojte se k ní, společně zbudujeme novou vesnici, která bude silná a stabilní!!
Pro některé mám v nabídce dva bijuu. Nibi a Hachibiho. Určitě to pro některé bude motivací.
Pokud to admini dovolí, můžu nabídnout dvě hodnosti. Jednoho ANBU a jednoho Tokubetsu jounina, takhle budeme téměř kompletní a provozuschopní.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
Re: Kumogakure - žádost
Já chciiiiiiii NIBI! prosííííííííím
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ja sa budem snažiť byť aktívnym členom Kumogakure ale chcel by som aspon povýšenie (už dlho som genin) ak by to bolo možné...
Anonymní- Anonymní
Kdyby mohlo být více postav, klidně se přidám i do Kumogakure, ale nevím, jestli můžu mít dvě..
Anonymní- Anonymní
Ano tři...ale ber to také zmítou...věř mi, že někdy je těžké za všechny na jednou hrát, sám vím o čem mluvím. Dobré je mít více prohlížečů, aby ses nemusela pak pořád odhlašovat a přihlašovat
Guest- Anonymní
Přesně tak, jde jenom o prohlížeče, ať můžeš být současně online na třech účtech. xD
Anonymní- Anonymní
Zamlovám si Tokubetsu jounina
Na postavě ještě pracuju takže nebude tak rychle vymyšlím životopis
Na postavě ještě pracuju takže nebude tak rychle vymyšlím životopis
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: