Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu

Goto down

Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu Empty Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 4:18

Nazev : Ao Kesshō: Shuriken
Rank: D
Popis: vytvorim krystalove shurikeny a ty pošlu proti nepřítely
Učinek: Jako při normální shurikenu
Zařazení: Kekkei Genkai

Nazev: Ao Kesshō: Shuriken: Ranbu
Rank C
Popis: Vytvorených shurikenu je víc jak u Kesshō: Shuriken a ještě k tomu se točí
Účinek : Při zasahu jsou schopni i useknout čast těla
Zařazení: Kekkei Genkai

Nejsem schopný používat!!!!! viz. životopis

Naposledy upravil Kemuri Yuurei dne Mon 19 Sep - 9:02, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu Empty Re: Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 9:01

Kessho shuriken ranbu nemůže být tvá vlastní technika, protože je již psaná jako technika Shoutonu na wiki takže se jí uč jako normální techniku Wink
Její původní název je Kessho rokkaku shuriken -> C a pak Kessho rokkaku shuriken ranbu -> B. a pak se teda ale poraď s Assasinem nebo s někým, ale všechny Shoton techniky má klan Kana k naučení u sebe (viz Reina Kana) a jinde je nenajdeš a nevim jestli není Ranbu na genina příliš silné ....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu Empty Re: Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:19

Řeknu to jen to neni ta technika šestihraného shurikenu!!!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:36

technika šestihraného shurikenu je: Kessho: Kyodai Rokkaku Shuriken a je třídy A.
tamto jsou obyč shurikeny

ta první:
[imghttps://2img.net/r/ihimizer/img80/4771/kesshorokkakushuriken.gif][/img]
a ta druhá:
Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu Shotonshurikenranbu

jiný nejsou pak jen ten šestihraný

Naposledy upravil Crystal Takaishi dne Tue 13 Sep - 11:03, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:51

Neser crystal

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:52

a stejne A je pro me B

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:52

a tohle je jina technika

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:07

tvoje vulgárnosti vůči adminovi nejsou v pořádku drahý Kemuri, já ti jen ochotně ukazuju které techniky tady jsou k dispozici a stejně tak jejich třídy, nebudeš měnit předem danné technice třídu. Je toto samé jako kdybych řekla že S je pro mě A nebo že Kage je pro mě obyčejný jounin, nejsi génius aby sis tohle mohl dovolit říkat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:18

Crystal neni vulgarni a neser jen trosku až POLIB MI ***** je
A omlouvam se za to neser ja chtel napsat polib mi crystal a to podle me neni vulgarni

Naposledy upravil Kemuri Yuurei dne Tue 13 Sep - 11:20, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:19

Hmm a co takhle nes-r?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:20

ja upravil to vysvětleni

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:28

Hm nový hráč a už takto pestri slovník hm to je drahocenné len sa ho nauč použivať kedy je potrebný a pri kom ho používaš.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:28

ale polib mi aspoň jasně ukazuje za co mě máš a že ti šíleně vadí že ti někdo kritizuje něco, co už je prostě dané a ty jsi to tak trochu narušil. Nechci se hádat jen ti říkám fakt vyřeš si to s hlavním adminem já mám dohlídnout na vlastní techniky a postavy ke schválení nebo jestli chceš pojď na skypa a já ti to mileráda vysvětlím...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:32

ne jeno nme nebavi psat divam se na naruto movie
a ja si nekjak nastavil že i to pípne když mi dojde emaila se přihlaseny a jelikoz a pocitac jen pro sebe tak se prihlaseny furt

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:36

v tom případě to je ale tvoje všc a nemusíš si to vybíjet na nás Wink a Reině se nelíbí to tvoje zrychlené učení Shotonu a mě také ne počkej si na Assasina

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:47

Ok tak co takhle o 1 den do C o 2 dny od B mi ted doslo že C se uci 5 dni a D 2 do by bylo blby co
ale brnění vypada hezky ne?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Tue 13 Sep - 11:51

Za prvé není moc dobré, když nadáváš a ještě k tomu sprostě lidem na fóru, mimo toho se ti Crystal snažila slušně vysvětlit, v čem je problém.
Za druhé ten problém tu opravdu je, pokud ti to brnění a zbraň dovolí Assasin budiž, i když se mi to zdá trochu fantasy.
Za třetí z tvého posledního příspěvku nechápu, jak to přesně myslíš a tak bude asi nejlepší s tím vším počkat na Assasina. Já bych to brnění nechal obyčejným brněním...
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 1543

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:54

přes tyhle pravidla jdi radši za Assasinem Wink a brnění nevim jsi ninja ne voják z transformers nebo tak

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 12:03

ale to brnění je fakt lehký a co takhle kdybi to bylo čakrový brnění a to učení omlouvam se za nadavku je PIČ*VINA

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 13:58

Ehm Genin sa smie učiť len po C-rank....B-rank A-rank smie sa učiť už Chuunin takže máš limit po C-rank.... -.-"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Sep - 16:24

Takže, u nás na fóru se chová slušně a s úctou ke starším. Toť první věc.

Ty techniky, co máš tady, se jmenujou stejně, jako ty, co jsou vytvořené..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: