Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu
Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu
Nazev : Ao Kesshō: Shuriken
Rank: D
Popis: vytvorim krystalove shurikeny a ty pošlu proti nepřítely
Učinek: Jako při normální shurikenu
Zařazení: Kekkei Genkai
Nazev: Ao Kesshō: Shuriken: Ranbu
Rank C
Popis: Vytvorených shurikenu je víc jak u Kesshō: Shuriken a ještě k tomu se točí
Účinek : Při zasahu jsou schopni i useknout čast těla
Nejsem schopný používat!!!!! viz. životopis
Rank: D
Popis: vytvorim krystalove shurikeny a ty pošlu proti nepřítely
Učinek: Jako při normální shurikenu
Nazev: Ao Kesshō: Shuriken: Ranbu
Rank C
Popis: Vytvorených shurikenu je víc jak u Kesshō: Shuriken a ještě k tomu se točí
Účinek : Při zasahu jsou schopni i useknout čast těla
Nejsem schopný používat!!!!! viz. životopis
Naposledy upravil Kemuri Yuurei dne Mon 19 Sep - 9:02, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kesshō: Shuriken, Kesshō: Shuriken: Ranbu
Kessho shuriken ranbu nemůže být tvá vlastní technika, protože je již psaná jako technika Shoutonu na wiki takže se jí uč jako normální techniku
Její původní název je Kessho rokkaku shuriken -> C a pak Kessho rokkaku shuriken ranbu -> B. a pak se teda ale poraď s Assasinem nebo s někým, ale všechny Shoton techniky má klan Kana k naučení u sebe (viz Reina Kana) a jinde je nenajdeš a nevim jestli není Ranbu na genina příliš silné ....
Její původní název je Kessho rokkaku shuriken -> C a pak Kessho rokkaku shuriken ranbu -> B. a pak se teda ale poraď s Assasinem nebo s někým, ale všechny Shoton techniky má klan Kana k naučení u sebe (viz Reina Kana) a jinde je nenajdeš a nevim jestli není Ranbu na genina příliš silné ....
Anonymní- Anonymní
Řeknu to jen to neni ta technika šestihraného shurikenu!!!!
Anonymní- Anonymní
technika šestihraného shurikenu je: Kessho: Kyodai Rokkaku Shuriken a je třídy A.
tamto jsou obyč shurikeny
ta první:
[imghttps://2img.net/r/ihimizer/img80/4771/kesshorokkakushuriken.gif][/img]
a ta druhá:
jiný nejsou pak jen ten šestihraný
tamto jsou obyč shurikeny
ta první:
[imghttps://2img.net/r/ihimizer/img80/4771/kesshorokkakushuriken.gif][/img]
a ta druhá:
jiný nejsou pak jen ten šestihraný
Naposledy upravil Crystal Takaishi dne Tue 13 Sep - 11:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
tvoje vulgárnosti vůči adminovi nejsou v pořádku drahý Kemuri, já ti jen ochotně ukazuju které techniky tady jsou k dispozici a stejně tak jejich třídy, nebudeš měnit předem danné technice třídu. Je toto samé jako kdybych řekla že S je pro mě A nebo že Kage je pro mě obyčejný jounin, nejsi génius aby sis tohle mohl dovolit říkat
Anonymní- Anonymní
Crystal neni vulgarni a neser jen trosku až POLIB MI ***** je
A omlouvam se za to neser ja chtel napsat polib mi crystal a to podle me neni vulgarni
A omlouvam se za to neser ja chtel napsat polib mi crystal a to podle me neni vulgarni
Naposledy upravil Kemuri Yuurei dne Tue 13 Sep - 11:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Hm nový hráč a už takto pestri slovník hm to je drahocenné len sa ho nauč použivať kedy je potrebný a pri kom ho používaš.
Anonymní- Anonymní
ale polib mi aspoň jasně ukazuje za co mě máš a že ti šíleně vadí že ti někdo kritizuje něco, co už je prostě dané a ty jsi to tak trochu narušil. Nechci se hádat jen ti říkám fakt vyřeš si to s hlavním adminem já mám dohlídnout na vlastní techniky a postavy ke schválení nebo jestli chceš pojď na skypa a já ti to mileráda vysvětlím...
Anonymní- Anonymní
ne jeno nme nebavi psat divam se na naruto movie
a ja si nekjak nastavil že i to pípne když mi dojde emaila se přihlaseny a jelikoz a pocitac jen pro sebe tak se prihlaseny furt
a ja si nekjak nastavil že i to pípne když mi dojde emaila se přihlaseny a jelikoz a pocitac jen pro sebe tak se prihlaseny furt
Anonymní- Anonymní
v tom případě to je ale tvoje všc a nemusíš si to vybíjet na nás a Reině se nelíbí to tvoje zrychlené učení Shotonu a mě také ne počkej si na Assasina
Anonymní- Anonymní
Ok tak co takhle o 1 den do C o 2 dny od B mi ted doslo že C se uci 5 dni a D 2 do by bylo blby co
ale brnění vypada hezky ne?
ale brnění vypada hezky ne?
Anonymní- Anonymní
Za prvé není moc dobré, když nadáváš a ještě k tomu sprostě lidem na fóru, mimo toho se ti Crystal snažila slušně vysvětlit, v čem je problém.
Za druhé ten problém tu opravdu je, pokud ti to brnění a zbraň dovolí Assasin budiž, i když se mi to zdá trochu fantasy.
Za třetí z tvého posledního příspěvku nechápu, jak to přesně myslíš a tak bude asi nejlepší s tím vším počkat na Assasina. Já bych to brnění nechal obyčejným brněním...
Za druhé ten problém tu opravdu je, pokud ti to brnění a zbraň dovolí Assasin budiž, i když se mi to zdá trochu fantasy.
Za třetí z tvého posledního příspěvku nechápu, jak to přesně myslíš a tak bude asi nejlepší s tím vším počkat na Assasina. Já bych to brnění nechal obyčejným brněním...
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
přes tyhle pravidla jdi radši za Assasinem a brnění nevim jsi ninja ne voják z transformers nebo tak
Anonymní- Anonymní
ale to brnění je fakt lehký a co takhle kdybi to bylo čakrový brnění a to učení omlouvam se za nadavku je PIČ*VINA
Anonymní- Anonymní
Ehm Genin sa smie učiť len po C-rank....B-rank A-rank smie sa učiť už Chuunin takže máš limit po C-rank.... -.-"
Anonymní- Anonymní
Takže, u nás na fóru se chová slušně a s úctou ke starším. Toť první věc.
Ty techniky, co máš tady, se jmenujou stejně, jako ty, co jsou vytvořené..
Ty techniky, co máš tady, se jmenujou stejně, jako ty, co jsou vytvořené..
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Ao Kesshō:Furī gijutsu, Ao Kesshō: Furīhādotekunikku
» Chidori Ijin Shuriken
» Ao Kesshō:Akuma kinbaku
» Chidori Ijin Shuriken
» Ao Kesshō:Akuma kinbaku
Povolení tohoto fóra: