Souta Endo
2 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Souta Endo
Jmeno: Souta Endo
Hodnost : Nukenin
Vek : 18
Pohlavi: muž
Klan: Endo
Kekei Genkai:
Sensei: ---
Rodina : ---
Charakter: Souto Endo je človek, ktorý si váži priateľov, ale získať jeho dôveru je ťažké. Svojim nepriateľom dokáže odpustiť, ale nikdy nezabudne, čo spravili. Je nadaným shinobi v oblasti boja s katanou, ovláda ninjutsu a vie niektoré techniky svojho klanu.
Životopis: Vie sa o ňom len málo vecí. Jednou z nich je, že má na svedomie vyvraždenie takmer celého klanu Endo.
Hodnost : Nukenin
Vek : 18
Pohlavi: muž
Klan: Endo
Kekei Genkai:
Sensei: ---
Rodina : ---
Charakter: Souto Endo je človek, ktorý si váži priateľov, ale získať jeho dôveru je ťažké. Svojim nepriateľom dokáže odpustiť, ale nikdy nezabudne, čo spravili. Je nadaným shinobi v oblasti boja s katanou, ovláda ninjutsu a vie niektoré techniky svojho klanu.
Životopis: Vie sa o ňom len málo vecí. Jednou z nich je, že má na svedomie vyvraždenie takmer celého klanu Endo.
Naposledy upravil Souta Endo dne Mon 29 Aug - 14:15, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Souta Endo
Začínáš rovnou od nukenina? Já nevím, připadá mi, že dát vysokou hodnost někomu s životopisem alá naše známé vyvražďování klanů a ještě bez diakritiky. S tím by sice asi nebyl problém, ale po větě "Je nedanej shinoby" už ti to asi neprojde XD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Nande? XD Teď mírně nechápu, proč jsi ji okamžitě smazal.
Nejde o obsah, ten je v pořádku, ale o "pochopení." Mnohem víc by sedělo, kdybys to napsal správně. Kupříkladu: Je nadaný shinobi, obzvláště v boji s katanou (Tedy v Taijutsu).
Nejde o obsah, ten je v pořádku, ale o "pochopení." Mnohem víc by sedělo, kdybys to napsal správně. Kupříkladu: Je nadaný shinobi, obzvláště v boji s katanou (Tedy v Taijutsu).
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Anonymní- Anonymní
Charakter: Souta Endo je člověk, který si váží přátel, avšak získat jeho důvěru je těžké. Svým nepřátelům dokáže odpustit, ale nikdy nezapomíná, co udělali. Je nadaným shinobi v boji s katanou, zvládá ninjutsu a naučil se jednu techniku svého klanu.
Životopis: Ví se o něm jen málo věcí. Jednou z nich je, že má na svědomí vyvraždění téměř celého klanu Endo.
Tak. Zabralo mi to tři minuty XD Pokud je nemůžeš postrádat, nemusíš ani začínat hrát. Když to po tobě nikdo nepřečte, nebude moct ani odpovědět. Nikdo po tobě nechce gramatiku na jedničku, ale alespoň na diakritiku by sis pozor dát mohl.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Za prve nejsem cech tak mi to dela velky problem a za druhe cas mam ale nemam cas ted hledat ceskej slovnik
Anonymní- Anonymní
Nemáš za co. Nejsi Čech? Takže Slovák? Naozaj pekne, ale kdo tě nutí psát Česky? XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Baka! Slovenština je krásná a my ti rozumět budeme.
(Řekl někdo, kdo před dvěma měsíci rozuměl lépe Rusky než Slovensky)
Piš svojí řečí, není v tom skoro žádný rozdíl a nebudeš tu jediný.
(Řekl někdo, kdo před dvěma měsíci rozuměl lépe Rusky než Slovensky)
Piš svojí řečí, není v tom skoro žádný rozdíl a nebudeš tu jediný.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ale vážně XD
Za dobu, co hraji, jsem si hodně začala psát se Slováky a trochu jsem se i naučila.
Každopádně můžu ti s klidným svědomím říct, že tu nenajdeš nikoho (Alespoň z těch, které znám) kdo by ti nerozuměl.
Za dobu, co hraji, jsem si hodně začala psát se Slováky a trochu jsem se i naučila.
Každopádně můžu ti s klidným svědomím říct, že tu nenajdeš nikoho (Alespoň z těch, které znám) kdo by ti nerozuměl.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Nechces zacinat za vesnici normalne a pak si dat nukenina
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Nvm treba vic tu hru pochopis ja jak sem zacal sem nevedel nic(Totalni hov.....)
Shinobi
Heh, ještě malá připomínka - Slovensky ti budou rozumět lépe než když se budeš zbytečně snažit o Češtinu bez diakritiky XD A proto menší změna (Teď doufám, že to bude správně, tohle mi trvá mnohem déle a ještě si to kontroluji na Googlu XD )
Charakter: Souto Endo je človek, ktorý si váži priateľov, ale získať jeho dôveru je ťažké. Svojim nepriateľom dokáže odpustiť, ale nikdy nezabudne, čo spravili. Je nadaným shinobi v oblasti boja s katanou, ovláda ninjutsu a naučil sa jednu techniku svojho klanu.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tak jak si hral to uz hral tak pak jenom aby ti admini schvolili postavu ale nemaž tam vesnici
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Souta Endo
» Rei Endo [JOUNIN]
» Techniky klanu Endo
» Endo Hikari [GENIN]
» Nepřítomnost Ongaku, Garou, Endo Hikari
» Rei Endo [JOUNIN]