Velitelská věž
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Velitelská věž
First topic message reminder :
zde se nachází přijímací hala a místnost Sorakageho (Crystal Takaishi)
věž je chráněna dvěma jouniny, a kancelář čtyřmi
zde se nachází přijímací hala a místnost Sorakageho (Crystal Takaishi)
věž je chráněna dvěma jouniny, a kancelář čtyřmi
Anonymní- Anonymní
Re: Velitelská věž
Uhm.. prikývla som po čom som si len nakusla prst a spravila pečate.. Kuchiyosen no jutsu! povedala som a uprostred miestnosti sa objavil krásny veľký a majestátny Gryphon..
Uuuhm Kamaki-kun.. odvezieš nás obe? zvládneš to až do Konohy? spýtala som sa milo a on sa na mňa len tak urazene zadíval.. s kým si myslíš že hovoríš dievča? budeme tam behom okamžiku.. povedal a ja som len išla otvoriť okno.. po tom som si na neho sadla a čakala som kedy si prisadne aj Crystal.. keď naskočila aj Crystal tak sa Gryphon rozbehol a doslova vyskočil z okna zo stiahnutými krídlami.. padali sme strmhlav dole až nakoniec krídla na poslednú chvíľu roztiahol a mi sme išli slušnou rýchlosťou do Konohy
(presun)
Uuuhm Kamaki-kun.. odvezieš nás obe? zvládneš to až do Konohy? spýtala som sa milo a on sa na mňa len tak urazene zadíval.. s kým si myslíš že hovoríš dievča? budeme tam behom okamžiku.. povedal a ja som len išla otvoriť okno.. po tom som si na neho sadla a čakala som kedy si prisadne aj Crystal.. keď naskočila aj Crystal tak sa Gryphon rozbehol a doslova vyskočil z okna zo stiahnutými krídlami.. padali sme strmhlav dole až nakoniec krídla na poslednú chvíľu roztiahol a mi sme išli slušnou rýchlosťou do Konohy
(presun)
Natsuki- Počet príspevkov : 402
vrátila jsem se do své kanceláře odložila jsem vvýzkumné věci stranou a podívala se jeslti není třeba něco vyřešit.
Pár papíru se tu nakupilo tak jsem začala se sepisováním
Pár papíru se tu nakupilo tak jsem začala se sepisováním
Anonymní- Anonymní
Jeden s vtákov doletel až do kancelárie Sora no Kuni no bol to jeden s obyčajných vtákov kedže som nevedel ako su vztahy medzi Sora a Kumo tak som nechcel byť celkom stručný ako pri Konohe kedže pri tom aj ta Crystla vačšinou bola.
Vták pristal parapete okna a na nohe mal priviazaný malí svitok kde stálo.
Vták pristal parapete okna a na nohe mal priviazaný malí svitok kde stálo.
- Spoiler:
- Crystal-sama touto cestou vas zdravím ale podme priamo k veci.
"Kumokagure bola napadnutá a skoro cela zničená rád by som vás ako jeden zo shinobi a za celu našu zem požiadal či by ste nam nemohla poskitnuť pomoc ohladne opravi našej zeme za vašu pomoc vám vopred dakujem a určite by boli vaše službi oplatené.Raikage-sama vam nemohla zdeliž tuto správu kedže je ohladom toho čo sa stalo zarmutená prosím o skoru odpoved poprípade hned pomoc ale skor by sme boli radi za výpomoc vaších medikov kedže patríte j jedne zo zemi medzi najlepšie v medicine.
Dakujem s pozdravom Michio Isas"
Anonymní- Anonymní
přečetla jsem si vzkaz a zamračila se
"Nec? Sežeň mi Yoshimiho." řekla jsem kočce která ležela na rohu stolu líně vstala a vyběhla oknem ven
"Nec? Sežeň mi Yoshimiho." řekla jsem kočce která ležela na rohu stolu líně vstala a vyběhla oknem ven
Anonymní- Anonymní
Byl jsem zrovna pobliíž tak mě napadlo ,že se stavím za sorakagem.
Anonymní- Anonymní
Nec nemusela ani chodit daleko našla skor u dveří a jen se otřela o jeho nohy
Anonymní- Anonymní
Prohledl jsem so kočku a už předem sem veděl že de o něco závažneho a rychle zaklepal na dveře .
Anonymní- Anonymní
"Budeš mít misi." řekla jsem jemně, Nec se protáhla kolem něj a vyskočila opět na stůl a posadila s, podala jsem mu dopis od Isase z Kumo
"Přečti si ho."
"Přečti si ho."
Anonymní- Anonymní
Přečetl jsem si dopis.
"Rozumím vyberu se ihned."
A dal jsem se na odchot.(uz musiím tak sory že to tak skracuju)
(presun)
"Rozumím vyberu se ihned."
A dal jsem se na odchot.(uz musiím tak sory že to tak skracuju)
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Dorazím tam později vyřiď jim to prosím." řekla jsem a pohladila Nec po hlavě a ta se jen prohla a šla mé ruc evstříc
Anonymní- Anonymní
konečně jsem se po dlouhéé době dostala do mé vesnice jak moc se mi stýzkalo. Práce všude bylo kolem ale potěšili mě výsledkové listiny našich studentů. Posadila jsem se na okno a po očku četla listiny a po očku se dívala po vesnici vznášející se v nebi. Na stole spala Nekomata v menším provedení a vůbec jí nezajímalo že jsem se vrátila zpět domů
Anonymní- Anonymní
rozhodla jsem se vydat do akademií a pomoc s tréninkama studentů (přesun)
Anonymní- Anonymní
Doletěla jsem k velitelské věži, odkud jsem se vydala již ve své normální podobě ke kanceláři Daimyo Sora no Kuni. Zaklepala jsem na dveře a čekala.
Hmm, takže u Kege je to zatí šance 1:2, že je člověk najde v kanceláři, nebo poblíž ní. Jak je to asi u Daimyo?
Hmm, takže u Kege je to zatí šance 1:2, že je člověk najde v kanceláři, nebo poblíž ní. Jak je to asi u Daimyo?
Anonymní- Anonymní
Nakonec jsem jen vsunula papíry s mapkou a informacemi o Kemono no sato pod dveře a vyrazila jsem do noci směr Kiri.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: