Omluva
2 posters
Omluva
Omlouvám se jestli jsem někomu v posledních 1,5 dnech psal protože jsem to nebyl já ! někdo se mi dostal na účet a nešlo se mi přihlásit ,díky assasinovi se již mohu přihlásit..takže eště jedno se všem omlouvám za vzniklé potíže
Anonymní- Anonymní
Re: Omluva
xD Ty Krtinec to napíš do Oznamení a nie priamo do KOnohy
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Prečo si to sem práve napísal rozmýšlaj už PLS !!!
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Uklidněte se...Každý občas šlápne vedle, a každý si zaslouží druhou šanci. Minimálně jeden z vás, co ste tady napsali, jste ji už dostali, takže radši mlčte xD.
Anonymní- Anonymní
Tak počkat abychom si to ujasnili ty jsem píšeš omluvu za to že tu údajně se někdo dostal na tvůj účet(Podle toho co jsem slyšel tak tvůj bratr) a chceš se omluvit za solovo ženského pohlaví a stejnak ho napíšeš sprostě tak to sorry ale to o inteligenci trošku svědčí ne?
Pác pusu Ruki
Pác pusu Ruki
Anonymní- Anonymní
áááá assasin se vráti al je v konoze !! utíkejte a je v nějaké místnosti omoluva xDD kde to ksakru je xD
For Shiki: Lidi tohoto fóra si rádi zasedávají na lidech kteří dělají občas/ možná i často xD chybu (musím říct že kdyby jsi nebyl můj žák dělám to samé xD) a jakmile ji udělá pustí se do něj a blablabla, prostě si jich nevšímej a z těch chyb se pouč ^^. Pořiď si lepší password, a tak dále, uč se od ostatních jak tuto hru hrát, staň se lepším a lepším ^^ -> o tom život je (jednou to pochopí každý ^^) Nemá cenu se tu hádat a vrhat sprosté nadávky, dokaž jim ve hře, že už jsi se něco za těch pár dní naučil a že už jsi lepší
For Shiki: Lidi tohoto fóra si rádi zasedávají na lidech kteří dělají občas/ možná i často xD chybu (musím říct že kdyby jsi nebyl můj žák dělám to samé xD) a jakmile ji udělá pustí se do něj a blablabla, prostě si jich nevšímej a z těch chyb se pouč ^^. Pořiď si lepší password, a tak dále, uč se od ostatních jak tuto hru hrát, staň se lepším a lepším ^^ -> o tom život je (jednou to pochopí každý ^^) Nemá cenu se tu hádat a vrhat sprosté nadávky, dokaž jim ve hře, že už jsi se něco za těch pár dní naučil a že už jsi lepší
Naposledy upravil Azuma dne Fri 26 Aug - 14:28, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Bože, Shiki ty jsi citlivka.. Proč hned pyskuješ, že odejdeš? Pochop, že se nemůžou všichni milovat, ty co tě urážej, ignoruj.... Jednoduchý..
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: