Hana Difenda: Shin'nyū
Hana Difenda: Shin'nyū
Název: Hana Difenda: Shin'nyū
Úroveň: S
Element: ---
Zařazení: Kekkei Genkai
Popis techniky: Uživatel (já) udělá pečeť Irisu, vyřkne název techniky s pohledem upřeným na cíl.
Účinek techniky: Do těla ,oběti' vniknou mikroskopické lístky irisu, takže z venku není nic vidět, jenom to, jak uživatel skládá pečeť.
Avšak tělem cíle budou kolovat lístky a budou jako ,časovaná bomba'. Nepřítel to nezjistí,
pokud není senzibil a nebo nemá byakugan (o tom, jak bude prohlížet sám sebe se tu bavit nebudeme xD).
Lístky v těle mohou dělat prakticky cokoliv, co jim uživatel přikáže. Mohou nepřítele zabít zevnitř.
Zničit mu orgány, nebo přetnout cévy. Ale mohou taky něco ,zapečetit'. Když bude v těle něco nežádoucího, zamezí ,tomu něčemu' v dalším postupu (takže je to vlastně dobrá technika xD).
Nevýhoda/slabina: Při vykonání techniky (proniknutí lístků do těla nepřítele) musí uživatel stát maximálně tak 4 - 5 metrů od nepřítele (jenom na zavedení lístků do těla, při samotném ničení může být dál).
Lístky se dají zničit tak, že do vás uhodí blesk (Tak silný, že by vás to stejně zabilo xD).
Jinak se lístky ,nevyloučí' ani nezničí, dokud uživatel nebude chtít (můžete je zapečetit,
ale už vidím, jak po těle hledáte stovky mikroskopickýh lístků xD).
Takže může být boj a vykonání techniky, pak měsíc nic a teprve při dalším střetnutí se to může ,rozjet'.
Uživatel techniky: Ayame Takahashi
Úroveň: S
Element: ---
Zařazení: Kekkei Genkai
Popis techniky: Uživatel (já) udělá pečeť Irisu, vyřkne název techniky s pohledem upřeným na cíl.
Účinek techniky: Do těla ,oběti' vniknou mikroskopické lístky irisu, takže z venku není nic vidět, jenom to, jak uživatel skládá pečeť.
Avšak tělem cíle budou kolovat lístky a budou jako ,časovaná bomba'. Nepřítel to nezjistí,
pokud není senzibil a nebo nemá byakugan (o tom, jak bude prohlížet sám sebe se tu bavit nebudeme xD).
Lístky v těle mohou dělat prakticky cokoliv, co jim uživatel přikáže. Mohou nepřítele zabít zevnitř.
Zničit mu orgány, nebo přetnout cévy. Ale mohou taky něco ,zapečetit'. Když bude v těle něco nežádoucího, zamezí ,tomu něčemu' v dalším postupu (takže je to vlastně dobrá technika xD).
Nevýhoda/slabina: Při vykonání techniky (proniknutí lístků do těla nepřítele) musí uživatel stát maximálně tak 4 - 5 metrů od nepřítele (jenom na zavedení lístků do těla, při samotném ničení může být dál).
Lístky se dají zničit tak, že do vás uhodí blesk (Tak silný, že by vás to stejně zabilo xD).
Jinak se lístky ,nevyloučí' ani nezničí, dokud uživatel nebude chtít (můžete je zapečetit,
ale už vidím, jak po těle hledáte stovky mikroskopickýh lístků xD).
Takže může být boj a vykonání techniky, pak měsíc nic a teprve při dalším střetnutí se to může ,rozjet'.
Uživatel techniky: Ayame Takahashi
- Pečeť Irisu:
- Dáte k sobě bříška ukazováčků, malíčků a palců (Každé zvlášť prosím, takže dva palce k sobě,
dva ukazováčky k sobě a dva malíčky k sobě)
Potom...dáte k sobě bříška prostředníčků a ,obrátíte' je dovnitř tak, že se budo dotýkat prvním článkem prstu.
S prsteníčky děláte to samé, akorát se bdou dotýkat druhým článkem.
Je to jen hrubý, nedokreslený náčrt. Nemohla jsem to dodělat, protože mí ďábelští spolubydlící - rodiče xD - mi sebrali gumu (ano, máme doma jen jednu, protože já všechny ztratím xD). Kresleno od malíčku.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Similar topics
» Hana difendā: Hana bunshin no jutsu, Shōshitsu
» Hana difendā: Hana no tebukuro
» Hana difendā: Kabe no hana
» Hana difendā: Hana no chiryō
» Hana difendā: Ryū no hana
» Hana difendā: Hana no tebukuro