Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Carmack Yami

Goto down

Carmack Yami Empty Carmack Yami

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 20:33

Carmack Yami Nick

Hodnost: Jōnin (Pokud mi projde.. nevadí mi ani Chūnin, ani Genin)
Věk: 17
Narození: 1. února
Pohlaví: Muž
Klan: Shini - hlava klanu
Kekkei genkai: Shiniton
Sensei:
Vesnice: Iwagakure (Kvůli nedostatku chci pomoct)
Povaha:
Rozvážný, chytrý, hbitý.

Výbava: Základní výbava ninji (Kunaie, shurikeny, ocelové lanko, kouřové bomby)

Spoiler:

Story:
Velice prastarý klan, zahalený do mnoha tajemství. Klan se objevil již před několika staletími, a vždy byl opředen záhadami, které se týkali hlavně tajemně nabyté síly jeho členů. Mezi lidmi se vyprávělo, že zakladatel klanu podepsal smlouvu se samotným arciďáblem a že jejich děti jsou posedlé zlým démonem již při narození. Pravdou však bylo, že se jednalo o podivnou shodu náhod, kdy se v genetickém kódu oběvila chyba, která způsobila rozštěpení osobnosti na hlavní (každý má svou, kterou žije každodenní život) a část nejtemnějšího podvědomí. Na tuto zlou část se navázala prazvláštní chakra, která později zmutovala a vytvořila tajemné ničivé útoky a v plné síle působila změny na vzhledu uživatele.
Samotná proměna proběhne až při samotném použití démoní chakry, avšak u všech vypadá téměř stejně. Jejich kůže ztmavne do barvy ocelové šedi až temně fialové, jejich vlasy vyrostou do velikosti několika metrů a zhoustnou tak, že jsou pevné jako ocel a ostré jako břitva. Jejich kůže je pevnější. Jejich chování je však plně v moci jejich temné stránky a nastupují zde pouze jejich vražedné a krvelačné instinkty se záměrem ochrany přátel.
Klan po celá staletí žil na kraji společnosti, odvržen strachem z jejich síly, avšak vždy v době válek byli vyzdvihováni a každý se chtěl dostat na svou stranu. Po poslední válce odešlo několik členů klanu pryč ze svého původního sídla a já jsem se doflákal až do Iwagakure. Na pokraji svých sil stojím vyčerpaný na lavičce před akademií a snažím se dobrat energii.

(D) Daimonic Katana - nenaučeno
Spoiler:
(D) Shiniton no Yoroi - nenaučeno
Spoiler:

(D) Shiniton Scythe
Spoiler:

(C) Shiniton Alpha
Spoiler:

(B) Shiniton Scythe Suraisā - nenaučeno
Spoiler:

(B) Tamashī no kyōmei: Majogari
Spoiler:

(A) Tamashī no kyōmei: Majingari
Spoiler:

(S) Tamashī no kyōmei: Kishin
Spoiler:

Naposledy upravil Carmack dne Thu 18 Aug - 14:01, celkově upraveno 5 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Carmack Yami Empty Re: Carmack Yami

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 22:40

Rád tě u nás přivítám... (taky mé rozhodnutí jít do Iwy bylo zprvu jen kvůli nedostatku... XD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 7:04

Tak já bych do Iwy šel asi i tak. Přijde mi, že tam je dost rozumnej kage ^^ jinak můžu už postovat? Vidim že nemám doplněnej profil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 11:28

Tohle není má záležitost,ale já tě i bez toho dokážu nějak zaměstnat... XD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 15:33

Postovat klidně můžeš, jen to zatím vidím na genina jelikož jsi nový. A časem se uvidí jak se to vyvine Smile jak říkal Assasin, od doby co jsme měli díry ve tvaru siluet ve všech bránách vesnic jsme opatrní, ale to byla dlouhá historie xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 15:49

Tak já se pohybuju už nějakou dobu v okolí RPG textovek, taky jen tak pro nic za nic nemám vlastní fórum. Ale reklamu tu dělat nebudu Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: