Carmack Yami
Carmack Yami
Hodnost: Jōnin (Pokud mi projde.. nevadí mi ani Chūnin, ani Genin)
Věk: 17
Narození: 1. února
Pohlaví: Muž
Klan: Shini - hlava klanu
Kekkei genkai: Shiniton
Vesnice: Iwagakure (Kvůli nedostatku chci pomoct)
Povaha: Rozvážný, chytrý, hbitý.
Výbava: Základní výbava ninji (Kunaie, shurikeny, ocelové lanko, kouřové bomby)
- Spoiler:
- [center]
Story:
Velice prastarý klan, zahalený do mnoha tajemství. Klan se objevil již před několika staletími, a vždy byl opředen záhadami, které se týkali hlavně tajemně nabyté síly jeho členů. Mezi lidmi se vyprávělo, že zakladatel klanu podepsal smlouvu se samotným arciďáblem a že jejich děti jsou posedlé zlým démonem již při narození. Pravdou však bylo, že se jednalo o podivnou shodu náhod, kdy se v genetickém kódu oběvila chyba, která způsobila rozštěpení osobnosti na hlavní (každý má svou, kterou žije každodenní život) a část nejtemnějšího podvědomí. Na tuto zlou část se navázala prazvláštní chakra, která později zmutovala a vytvořila tajemné ničivé útoky a v plné síle působila změny na vzhledu uživatele.
Samotná proměna proběhne až při samotném použití démoní chakry, avšak u všech vypadá téměř stejně. Jejich kůže ztmavne do barvy ocelové šedi až temně fialové, jejich vlasy vyrostou do velikosti několika metrů a zhoustnou tak, že jsou pevné jako ocel a ostré jako břitva. Jejich kůže je pevnější. Jejich chování je však plně v moci jejich temné stránky a nastupují zde pouze jejich vražedné a krvelačné instinkty se záměrem ochrany přátel.
Klan po celá staletí žil na kraji společnosti, odvržen strachem z jejich síly, avšak vždy v době válek byli vyzdvihováni a každý se chtěl dostat na svou stranu. Po poslední válce odešlo několik členů klanu pryč ze svého původního sídla a já jsem se doflákal až do Iwagakure. Na pokraji svých sil stojím vyčerpaný na lavičce před akademií a snažím se dobrat energii.
(D) Daimonic Katana - nenaučeno
(D) Shiniton Scythe
(C) Shiniton Alpha
(B) Shiniton Scythe Suraisā - nenaučeno
(B) Tamashī no kyōmei: Majogari
(A) Tamashī no kyōmei: Majingari
(S) Tamashī no kyōmei: Kishin
Velice prastarý klan, zahalený do mnoha tajemství. Klan se objevil již před několika staletími, a vždy byl opředen záhadami, které se týkali hlavně tajemně nabyté síly jeho členů. Mezi lidmi se vyprávělo, že zakladatel klanu podepsal smlouvu se samotným arciďáblem a že jejich děti jsou posedlé zlým démonem již při narození. Pravdou však bylo, že se jednalo o podivnou shodu náhod, kdy se v genetickém kódu oběvila chyba, která způsobila rozštěpení osobnosti na hlavní (každý má svou, kterou žije každodenní život) a část nejtemnějšího podvědomí. Na tuto zlou část se navázala prazvláštní chakra, která později zmutovala a vytvořila tajemné ničivé útoky a v plné síle působila změny na vzhledu uživatele.
Samotná proměna proběhne až při samotném použití démoní chakry, avšak u všech vypadá téměř stejně. Jejich kůže ztmavne do barvy ocelové šedi až temně fialové, jejich vlasy vyrostou do velikosti několika metrů a zhoustnou tak, že jsou pevné jako ocel a ostré jako břitva. Jejich kůže je pevnější. Jejich chování je však plně v moci jejich temné stránky a nastupují zde pouze jejich vražedné a krvelačné instinkty se záměrem ochrany přátel.
Klan po celá staletí žil na kraji společnosti, odvržen strachem z jejich síly, avšak vždy v době válek byli vyzdvihováni a každý se chtěl dostat na svou stranu. Po poslední válce odešlo několik členů klanu pryč ze svého původního sídla a já jsem se doflákal až do Iwagakure. Na pokraji svých sil stojím vyčerpaný na lavičce před akademií a snažím se dobrat energii.
(D) Daimonic Katana - nenaučeno
- Spoiler:
- Démonická katana vyvolaná pomocí démonické chakry uvnitř Mizukiho duše. Její ostrost a průraznost je větší než u obyčejné katany, jinak se ničím neliší. Po vzhledové stránce se jedná o černou katanu a její uživatel může být jen Mizuki, pokud jí drží, objevují se mu na obličeji černé ornamenty a jeho povahová vlastnost se mění z milého kliďase na ochránce přátel.
- Spoiler:
- Neni co moc popisovat, brnění na slabé úrovni (později se zlepšuje) z chakry Shinitonu, které se snaží snížit průraznost a ostrost útoků způsobených.
(D) Shiniton Scythe
- Spoiler:
- Kosa smrti. Stejná technika jako Daimonic Katana, akorát je v podobě kosy a vztahují se k ní jiné techniky než ke kataně.
(C) Shiniton Alpha
- Spoiler:
- Křik typu alfa. Démonickou katanu škrtne o zem směrem, kam chce poslat tento útok. Shiniton chakra se zformuje do podoby tlamy démona, a letí přímo na nepřítele (šoupe se po zemi) způsobuje zranění, či proráží různé překážky.
(B) Shiniton Scythe Suraisā - nenaučeno
- Spoiler:
- Uživatel změní chakru shinitonu jen na kus kosy smrti - přesněji její ostří. Lze používat pouze jako zbraň a její techniky jsou taktéž omezené (lze s ní použít Shiniton Alpha, který lze normálně jen s katanou)
(B) Tamashī no kyōmei: Majogari
- Spoiler:
- Souznění duší. Hon na čarodejnice. První stupeň speciálního útoku v kombinaci s Kosou smrti (Shiniton Scythe). Kosa zvětší svůj rozsah útoku a průraznost, díky objemu kosy nezpůsobuje psychické zranění, ale využívá Shiniton chakru k útoku a působí tak i silnější vnitřní zranění.
(A) Tamashī no kyōmei: Majingari
- Spoiler:
- [center]Souznění duší. Hon na Démona. Druhý nejsilnější útok v kombinaci s Kosou smrti (Shiniton Scythe). Je o stupěň silnější než Tamashī no kyōmei: Majogari (Hon na čarodejnice). Působí velké sečné zranění a mnohonásobně zvětšuje rozsah útoku. Kosa smrti se formuje do tvaru kladiva.
(S) Tamashī no kyōmei: Kishin
- Spoiler:
- Souznění duší. Hon na Kishina. Nejsilnější útok v souznění s Kosou smrti (Shiniton Scythe). Ničí všechno zlo uprostřed člověka, úder je pro většinu lidí smrtící.
Naposledy upravil Carmack dne Thu 18 Aug - 14:01, celkově upraveno 5 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Carmack Yami
Rád tě u nás přivítám... (taky mé rozhodnutí jít do Iwy bylo zprvu jen kvůli nedostatku... XD)
Anonymní- Anonymní
Tak já bych do Iwy šel asi i tak. Přijde mi, že tam je dost rozumnej kage ^^ jinak můžu už postovat? Vidim že nemám doplněnej profil.
Anonymní- Anonymní
Tohle není má záležitost,ale já tě i bez toho dokážu nějak zaměstnat... XD
Anonymní- Anonymní
Postovat klidně můžeš, jen to zatím vidím na genina jelikož jsi nový. A časem se uvidí jak se to vyvine jak říkal Assasin, od doby co jsme měli díry ve tvaru siluet ve všech bránách vesnic jsme opatrní, ale to byla dlouhá historie xD
Anonymní- Anonymní
Tak já se pohybuju už nějakou dobu v okolí RPG textovek, taky jen tak pro nic za nic nemám vlastní fórum. Ale reklamu tu dělat nebudu
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: