Online hry
Strana 1 z 2 • 1, 2
Online hry
No tak jak už jsem si stačil všimnout,je tu mnoho hráčů online her jako WoW,LoL a podobných...
Tak zde je pro nás vybudované téma....
Tak zde je pro nás vybudované téma....
Anonymní- Anonymní
Re: Online hry
Já osobně hraju LoL... (Smortn,30 lvl.,Na ranked jsem se vykašlal s tím,že se nebudu stresovat jen kůli hře kterou stejně hraju jen pro strandu...(A dokud nenajdu dobrý tým lidí))
Jinak pro všechny LoLkaře... jeden (prý) český tým vytvořil toto video... tak si ho užijte... je dokonalé....
Jinak pro všechny LoLkaře... jeden (prý) český tým vytvořil toto video... tak si ho užijte... je dokonalé....
Anonymní- Anonymní
Ten Shaco a Jarvan budiž ale Nocturn?S tím není na co se chlubit nejvíc OP char snad ve hře na AD.Dříve to byl Trynda,ale teď je to jasný že on
Anonymní- Anonymní
Tak to bych se hodně hádal, jedinej nejvíc OP AD je Master Yi ... prostě OP char pro každou lamu, speedy přehnaný a ještě, když si dá flash a ghost ..
Prostě řeknu to takhle, Trynda - 4 rány -> zdrhne podělanej se svojí ultinou a pak kápne.
Nocturne - žádnej problém
Prostě řeknu to takhle, Trynda - 4 rány -> zdrhne podělanej se svojí ultinou a pak kápne.
Nocturne - žádnej problém
Anonymní- Anonymní
AD MASTER Yi? Śice ryhlej jak prase ale já ho většinou stihnu zabít dřív než zdrhne takže ...navíc se mi nezdá moc dobrej ano je to za něj lehký,ale že by byl Op... to rozhodně ne... to spíš Morde je podle mě ze začátku hrozně Op (ale jen ze začátku)
Anonymní- Anonymní
O tomhle by jsme mohly vést fakt dlouhou diskuzi ale jde hlavně taky o to za koho hraješ, podle toho jsou tvý protivníci OP nebo nejsou
Anonymní- Anonymní
To je pravda... no já hraju většinou svoji trojku Cass,Morgana,Vlad... a pak když už nic nezbývá tak beru někdy nějakýho jinýho třeba Yi,pokud chtěj Ad,nebo nějakýho tanka tak nějakýho z free týdne... ale jinak Cass-Morg-Vlad je moje trojka (Toho Vlada byste u mě netypovali,že ano? )
Anonymní- Anonymní
Leagueoflegends.com
Já teda Veigar,Vlad,Xin,Soraka, teďka budu kupovat Mordeho prostě podle nálady xD
Já teda Veigar,Vlad,Xin,Soraka, teďka budu kupovat Mordeho prostě podle nálady xD
Anonymní- Anonymní
Já hraju Lineage 2 Freya. Vyhovuje mi všechno, hraju na serveru kamael (cz). Kdyby se někdo chtěl připojit, pište tam na nick Byakuri, ráda Vás uvítám.
Anonymní- Anonymní
Asi tak taky mi udělá velký prd za xina na ní skočím a konec veigar stun meteor Q konec a při nejhorším ještě ulty Pokuď jedu za soraku na AD tak většinou konec v 20 min. hry a za vlada si ju furt vysávám
Anonymní- Anonymní
Karma je však skvělá do ALL MID... to když to za ní člověk umí tak může vyhealovat víc než taric a nidale
Anonymní- Anonymní
Jo to jo,ale Karma já nevím já toho hera moc nežeru když support tak Janu nebo Soňu a v nejlepším případě Soraku
Anonymní- Anonymní
Lineage stáhneš na té stránce kamael cz, tam dáš jak se připojit a tam ti to ukáže
Anonymní- Anonymní
Hraje tady na fóru někdo WoWko nebo ne?
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Na jakém serveru hraješ?
Shinobi
Tak já hrál na Isomnii , tak bylo taky rate Blizz a to mě nebavilo.Teď hraju na Defenderu a to je větší prča
Shinobi
Nejsou o ničem...Fun servery jsou o srandě ne?? Sice jsou horší než Blizzy , ale jsou zase 1000x lepší než Instanty...ty jsou úplně na nic.
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: