Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Jméno: Akihiro Kazuki
Klan: Kazuki
Pohlaví: Muž
Věk:16, 17, 18
Narozeniny: 1.9.
Dědina: Kirigakure no Sato
Hodnost: Chunnin
Kekkei Genkai: Zvláštností klanu Kazuki je nadměrné množství čakry a její velmi dobré ovládání.
Element: Suiton
Sensei: Daisuke
Charakter: Bývalý nukenin
Jutsu: (Všechny jeho techniky, co má jsou udělaný podle pravidel, kolik může mít Chunnin A Rank, B Rank a tak. Díky ztrátě paměti na hodně věcí zapomněl, ale jutsu umí. Jen se bude muset rozpomínat : ) )
Pečeť: Zakázaná pečeť "Ledového draka - Hyuuton Ryuu", předávána rodem Kazukiu po celá staletí ( Drží pod kontrolou jejich čakru, protože množství, které dosahuje ocasým démonům, není lehké ovládnout.)
Obrázek:
Výbava:Dva delší meče:
Pak už jen začátečnická výbava, kterou má každý : ).
Majetek: Žádný...objevil se v Kiri.
Životopis:
Akihiro o sobě toho moc neví. Jednoho dne se dostal před bránu Kirigakure a tam vysílený a poraněný padl na zem. Stráže se o něj postarali. Když se probudil, nevěděl vůbec, kde je. Zjistilo se, že trpí úplnou ztrátou paměti z minulosti. Nevěděl, co se dělo předtím, než se jsem dostal. Pamatoval si jen své jméno a věk. Stalo se mu něco, co by se nikdo neměl dozvědět a ani o sám? A nebo je to jen pouhý řadový ninja, který při nějaké misi přišel o paměť, To všechno se brzo dozví a od teď mu může začít nový život v Kirigakure no Sato.
Vzhled:
Oči - Zelené
Vlasy - Černé
(Doufám, že to tak může byt. Četl jsem totiž, že aby si začínal třeba jako chunnin musíš se dohodnout. Psal jsem jednomu za adminů, ale asi je hodně zaneprázdněný, tak snad to bude v pohodě. Jo a o ten klan a jeho tvorbu...prozradím, že už neexistuje a stala se z něj spíše jen rodina, tak snad nebudu muset zakládat ještě ji xD. Když tak to nějak opravím, kdyby bylo něco špatně.)
Pohlaví: Muž
Věk:
Narozeniny: 1.9.
Dědina: Kirigakure no Sato
Hodnost: Chunnin
Kekkei Genkai: Zvláštností klanu Kazuki je nadměrné množství čakry a její velmi dobré ovládání.
Element: Suiton
Sensei: Daisuke
Charakter: Bývalý nukenin
Jutsu: (Všechny jeho techniky, co má jsou udělaný podle pravidel, kolik může mít Chunnin A Rank, B Rank a tak. Díky ztrátě paměti na hodně věcí zapomněl, ale jutsu umí. Jen se bude muset rozpomínat : ) )
Pečeť: Zakázaná pečeť "Ledového draka - Hyuuton Ryuu", předávána rodem Kazukiu po celá staletí ( Drží pod kontrolou jejich čakru, protože množství, které dosahuje ocasým démonům, není lehké ovládnout.)
Obrázek:
Výbava:Dva delší meče:
Pak už jen začátečnická výbava, kterou má každý : ).
Majetek: Žádný...objevil se v Kiri.
Životopis:
Akihiro o sobě toho moc neví. Jednoho dne se dostal před bránu Kirigakure a tam vysílený a poraněný padl na zem. Stráže se o něj postarali. Když se probudil, nevěděl vůbec, kde je. Zjistilo se, že trpí úplnou ztrátou paměti z minulosti. Nevěděl, co se dělo předtím, než se jsem dostal. Pamatoval si jen své jméno a věk. Stalo se mu něco, co by se nikdo neměl dozvědět a ani o sám? A nebo je to jen pouhý řadový ninja, který při nějaké misi přišel o paměť, To všechno se brzo dozví a od teď mu může začít nový život v Kirigakure no Sato.
Vzhled:
Oči - Zelené
Vlasy - Černé
(Doufám, že to tak může byt. Četl jsem totiž, že aby si začínal třeba jako chunnin musíš se dohodnout. Psal jsem jednomu za adminů, ale asi je hodně zaneprázdněný, tak snad to bude v pohodě. Jo a o ten klan a jeho tvorbu...prozradím, že už neexistuje a stala se z něj spíše jen rodina, tak snad nebudu muset zakládat ještě ji xD. Když tak to nějak opravím, kdyby bylo něco špatně.)
Naposledy upravil Akihiro Kazuki dne Mon 29 Aug - 23:21, celkově upraveno 7 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Akihiro Kazuki
Jo, ještě jedna věc. Je tu pár věcí o něm z jeho minulosti, na kterých bych se potřeboval dohodnout z nějakým administrátorem nebo moderátorem, to je jedno. Jde jen o to, jestli by to vůbec šlo .
Anonymní- Anonymní
Tak jsem si znovu pořádně přečetl pravidla. Omlouvám se, že jsem to na porvé jaksi zmršil. Mám tam o jednu C a D techniku navíc, ale jestli by to už tak nemohlo zůstat, přece jsem jen nalezenec a chunninem už jsem nějakou dobu byl. No ale jestli to vadí, tak to klidně změním : ). Nechci být nějaký OWP hráč...myslím, že to stráta paměti je sníženi úrovně postavy, ale je to jen na vás. Díky...: )
Anonymní- Anonymní
Klidně buď chuunin, ale budeš si muset založit postavu, protože téhle dát Barvu Kiri nemůžu, patří pod We are xD
Anonymní- Anonymní
Tak tady mám nový účet xD...na tomto budu hrát za výše vypsanou postavu : ).
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Similar topics
» Akihiro Kazuki
» Akihiro Kazuki
» Akihiro Kazuki
» Klanová technika - Akihiro Kazuki
» Lilynette Kazuki
» Akihiro Kazuki
» Akihiro Kazuki