Pokec o NS:GO
Re: Pokec o NS:GO
Ano :D...nuda...člověk se furt jen nudí..Tony napsal:uz bylo na case =D
Anonymní- Anonymní
I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
musíme to tu oživit...Heeej lidiii pojdte sem..Hokage vám rozdá trička se svojí hlavou!!
Anonymní- Anonymní
kam mam jit abych dostal to tricko?Assasin Senju napsal:I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
musíme to tu oživit...Heeej lidiii pojdte sem..Hokage vám rozdá trička se svojí hlavou!!
Anonymní- Anonymní
Ty už tady jsi :DTony napsal:kam mam jit abych dostal to tricko?Assasin Senju napsal:I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
Anonymní- Anonymní
a kdy dostanu triko? :DAssasin Senju napsal:Ty už tady jsi :DTony napsal:kam mam jit abych dostal to tricko?Assasin Senju napsal:I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
Anonymní- Anonymní
Hmm..Zaplať členský příspěvek v hodnotě 300 kč :D a dostaneš k tomu tričko :D:D:DTony napsal:a kdy dostanu triko? :DAssasin Senju napsal:Ty už tady jsi :DTony napsal:kam mam jit abych dostal to tricko?Assasin Senju napsal:I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
Anonymní- Anonymní
tak mi to odecti z meho platuAssasin Senju napsal:Hmm..Zaplať členský příspěvek v hodnotě 300 kč :D a dostaneš k tomu tričko :D:D:DTony napsal:a kdy dostanu triko? :DAssasin Senju napsal:Ty už tady jsi :DTony napsal:kam mam jit abych dostal to tricko?Assasin Senju napsal:I kdyby na chleba nebylo :D nebaví mě sedět v kanclu!! xDDDTony napsal:ano, zabava musi byt
Anonymní- Anonymní
dobreAssasin Senju napsal:Takže nulový plat...mínus 300 to dělá mínus 300 :D::DD
Anonymní- Anonymní
TI to tam lajknu :DTony napsal:dobreAssasin Senju napsal:Takže nulový plat...mínus 300 to dělá mínus 300 :D::DD
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: