Shitaku
2 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Shitaku
First topic message reminder :
Meno a priezvisko: Shitaku Kaguya
Vesnica: Kumogakure no satto
Hodnosť: Chuunin
Vek: 15
Narodenie: 06.04.1996
Pohlavie: Muž
Zvláštnosť: Tetovanie na ľavom prsníku a dva červené bodky (Znak jeho klanu)
Zlozvyk: Pri boji si stále vyzlečie ľavý rukáv
Klan: Kaguya
Kekkei genkai: S hikotsu Myaku (Pulz mŕtvych kostí)
Sensei: Aisha -chan
Element: Suiton
Štýl boja: Taijutsu
Charakter: Otravný, Netrpezlivý
Životopis:
Shitaku je 15 ročný chlapec, ktorý sa narodil v klane Kaguya vo vesnici Kumogakure a jeho rodičia sú cestovný obchodníci takže ich veľmi nevída a preto mu to bolo síce aj príťažou ale aj prínosom. Vedel sa od malého veku postarať sám o seba a preto sa mu v jeho hlave vytvorila myšlienka stáť sa shinoby a stále ho to vzrušovalo ako keď si predstavil ako bojuje. A preto keď boli jeho rodičia doma sa im zveril z tou jeho myšlienkou jeho mam proti tomu nemala nič ale otec to hneď zamietol a vykričal mu že nechce prísť o jeho jediného syna.Shitaku sa urazil a odišiel do lesa kde ako 11 sedel a plakal.Potom to o týždeň rodičom zase spomenul a Shitaku sa z otcom pohádal a nakoniec mu to otec dovolil.Keď mal Shitaku 12 tak sa pripravoval na Geninske skúšky no neuspel na nich a potom o rok uspel a stál sa geninom. O rok neskôr sa pripravil na Chuuninske skúšky no zrušili sa pre požiar v budove tak zase o rok neskôr sa zúčastnil Chuuninskych skúšok no a vtedy uspel a teraz je Shitaku 15 ročný Chuunin , ktorý vie
Kanashibari no Jutsu {D}
Suiton: Takitsubo no Jutsu {C}
Mune Bunshin {B}
Sawarabi no Mai {A}
Obrázok:
Meno a priezvisko: Shitaku Kaguya
Vesnica: Kumogakure no satto
Hodnosť: Chuunin
Vek: 15
Narodenie: 06.04.1996
Pohlavie: Muž
Zvláštnosť: Tetovanie na ľavom prsníku a dva červené bodky (Znak jeho klanu)
Zlozvyk: Pri boji si stále vyzlečie ľavý rukáv
Klan: Kaguya
Kekkei genkai: S hikotsu Myaku (Pulz mŕtvych kostí)
Sensei: Aisha -chan
Element: Suiton
Štýl boja: Taijutsu
Charakter: Otravný, Netrpezlivý
Životopis:
Shitaku je 15 ročný chlapec, ktorý sa narodil v klane Kaguya vo vesnici Kumogakure a jeho rodičia sú cestovný obchodníci takže ich veľmi nevída a preto mu to bolo síce aj príťažou ale aj prínosom. Vedel sa od malého veku postarať sám o seba a preto sa mu v jeho hlave vytvorila myšlienka stáť sa shinoby a stále ho to vzrušovalo ako keď si predstavil ako bojuje. A preto keď boli jeho rodičia doma sa im zveril z tou jeho myšlienkou jeho mam proti tomu nemala nič ale otec to hneď zamietol a vykričal mu že nechce prísť o jeho jediného syna.Shitaku sa urazil a odišiel do lesa kde ako 11 sedel a plakal.Potom to o týždeň rodičom zase spomenul a Shitaku sa z otcom pohádal a nakoniec mu to otec dovolil.Keď mal Shitaku 12 tak sa pripravoval na Geninske skúšky no neuspel na nich a potom o rok uspel a stál sa geninom. O rok neskôr sa pripravil na Chuuninske skúšky no zrušili sa pre požiar v budove tak zase o rok neskôr sa zúčastnil Chuuninskych skúšok no a vtedy uspel a teraz je Shitaku 15 ročný Chuunin , ktorý vie
Kanashibari no Jutsu {D}
Suiton: Takitsubo no Jutsu {C}
Mune Bunshin {B}
Sawarabi no Mai {A}
Obrázok:
- Spoiler:
Naposledy upravil Shitaku dne Wed 17 Aug - 16:50, celkově upraveno 8 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Shitaku
Já si ho kvůli Vám všem stáhla, ale stejně němám ani mikrofon Nemám ani repráčky xDDD Má totiž zástavní komp, než se můj opraví..
Anonymní- Anonymní
Však ho všichni máme XD Ale mě zase vypadává net, takže ho vždycky musím vypnout, počkat až se aktualizuje wi-fi připojení a spustit znovu. Ale stojí to za to.
Což o to, já mám mikrofon i webku, ale psaní mi přijde lepší.
Což o to, já mám mikrofon i webku, ale psaní mi přijde lepší.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
mam skype a ja som to už spísal včera len som to vymazal a dal zase aby si ma niekto všimol
Anonymní- Anonymní
Aha XD No, tři stránky tu má u jména snad jen Nanami XD Takže co se všímání týče, asi držíš rekord Hezké, že ho máš. A takhle říct? XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
no jo no zabudol som tak ok shitaku98 ( to mma len rpe RPG hráčov mám aj súkromku )
Anonymní- Anonymní
Ok XD Máš tam žádost a já končím se spamováním zde
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tak do Kumo bych chuunina brala, píšeš pěkně takže říkám ano, jen ten Rasengan mi přijde až příliš typický pro Konohu, ale to dořešíme až potom, zatím hraj, hraj a hraj xD
Anonymní- Anonymní
Pokiaľ viem Assasin mu ho odstránil z podpisu a on si ho nahradil Zabuzovou technikou - Suiton: Daibakufu no Jutsu. xD
Iba v životopise si to nezmenil.
Iba v životopise si to nezmenil.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: