Spojenie
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Spojenie
Povedal assasin že to tu mám napísať
mám web s naruto RPG text ako vy no už pomali dožíva kôli jedným udalostiam kotré sa odhorali pred nikolkými dnami
a ja už nemám moc ani čas na nu a na ostatných verných členou preto som sa chcel opýtať Adminou či by sa tie dva weby nedali spojiť tak že mi by sme prešli na váš web a niekotré dobré nápady z hry by sa premiestnili na váš web.
Dik
mám web s naruto RPG text ako vy no už pomali dožíva kôli jedným udalostiam kotré sa odhorali pred nikolkými dnami
a ja už nemám moc ani čas na nu a na ostatných verných členou preto som sa chcel opýtať Adminou či by sa tie dva weby nedali spojiť tak že mi by sme prešli na váš web a niekotré dobré nápady z hry by sa premiestnili na váš web.
Dik
Anonymní- Anonymní
Re: Spojenie
Kony daj mi pls tvoj skype ak máš
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Já si myslím že je to blbost.Zase tu budou jen nový hádky.Neznám tvůj web,ale tvůj nick mi něco říká z ntaf.Já jen že tvůj web "umírá" a né náš tak nevidím důvod proč by se měl web přizpůsobovat vám...Tady je teďka dobrej děj s dobrými nápady
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Neberte to nijak špatně též tu rád uvítám nové lidi,jako každý jiný,ale jestli se sem bude přidávat něco navíc,jako jiný liniový příběh např. ,který je u váš nemyslím si že by to dopadlo nejlíp.Byli by tu hádky tím jsem si jistý lidská povaha je taková x)
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Já myslím, že pokud se někdo bude chtít připojit, prostě se tu může zaregistrovat.
Nemusí proběhnout žádné přizpůsobování ani oznámení, jen přibudou hráči. Proč to zbytečně komplikovat? V tomhle úplně souhlasím s Rukim.
Nemusí proběhnout žádné přizpůsobování ani oznámení, jen přibudou hráči. Proč to zbytečně komplikovat? V tomhle úplně souhlasím s Rukim.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
ja nemyslím príbeh. Ide mi skor o iné nápady ako su sumoni atd.. Do deja vám nejako nehcem zasahovať, to by som si nedovolil neboj.
Ps: Shijin keby si nekoľko rokou pracovala na niečom, len tak by si to zahodila za chrbát a nehala to tam ležať ...myslím že nie
Ps: Shijin keby si nekoľko rokou pracovala na niečom, len tak by si to zahodila za chrbát a nehala to tam ležať ...myslím že nie
Anonymní- Anonymní
No skús napísať čo by si chcel "preniesť" na toto fórum, pretože dosť vecí, ktoré máš na stránke sú tu vedené inak. Bol by v tom zmätok, ale niektoré nápady sú zasa veľmi dobré.
Anonymní- Anonymní
Svým způsobem máš pravdu, ne. Téměř tři roky jsem vedla první blog. Bylo v tom spoustu vzpomínek. Teď mám jiný, který bych nezahodila. Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotkla. To jsem opravdu nechtěla, je to jen můj názor XD
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Midotsuchi napsal:No skús napísať čo by si chcel "preniesť" na toto fórum, pretože dosť vecí, ktoré máš na stránke sú tu vedené inak. Bol by v tom zmätok, ale niektoré nápady sú zasa veľmi dobré.
Vím naprosto přesně, co by se sem dostalo ^^
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: