Tak ... predsa len tu píšem ...
3 posters
Tak ... predsa len tu píšem ...
Umm ... tak Ahojte ... myslím že by som mala prejsť presne k dôvodu prečo tu píšem ... V stredu (27.7.) idem k babičke na také menšie "prázdniny" ... a v utorok (2. 8.) idem do nemocnice ... na operáciu ktorá by mi mala pomôcť ...
Neprišla som Vás tu prosiť aby ste sem písali prázdne komentáre ... alebo aby ste mi vynadali ... chcela som to len napísať pretože na Vás myslím ... stále myslím na NSGOON a ľudí odtiaľ ... ale bojím sa Vám napísať pretože si myslím že na mňa budete nahnevaný pre niečo ... nespím, nejem preto idem preč ... pretože sa boja že ak sa neodreagujem nezvládnem operáciu ... na ktorú mám len 30% - 40% šancu na prežitie ... bolí ma to, tak strašne ma bolí celé telo že si občas prajem koniec sama od seba ... Ale nikdy si nič neurobím, pretože chcem žiť pre priateľov ... ani nie pre seba ako pre Vás ... ani nie pre seba ... a to je asi najväčšia chyba ... plačem, hai plačem a veľmi ... pretože nechcem ísť preč ...
Musím byť optimista ... to mi hovoria z každej strany a ja nikoho nechcem sklamať ... chcem žiť, dočerta chcem žiť ....
tak ešte by som mala niečo napísať ....
Gomene že som bola vždy iná
Gomene že som nebrala veci vážne
Gomene že som si nedávala pozor
Gomene že som sa viac nesnažila
Gomene že som na NSGOON nadávala
Gomene že som si s vami zničila priateľstvá
Gomene ... že som urobila tie zlé veci ... Gomene že som jednoducho Yuuki Botan ...
Neprišla som Vás tu prosiť aby ste sem písali prázdne komentáre ... alebo aby ste mi vynadali ... chcela som to len napísať pretože na Vás myslím ... stále myslím na NSGOON a ľudí odtiaľ ... ale bojím sa Vám napísať pretože si myslím že na mňa budete nahnevaný pre niečo ... nespím, nejem preto idem preč ... pretože sa boja že ak sa neodreagujem nezvládnem operáciu ... na ktorú mám len 30% - 40% šancu na prežitie ... bolí ma to, tak strašne ma bolí celé telo že si občas prajem koniec sama od seba ... Ale nikdy si nič neurobím, pretože chcem žiť pre priateľov ... ani nie pre seba ako pre Vás ... ani nie pre seba ... a to je asi najväčšia chyba ... plačem, hai plačem a veľmi ... pretože nechcem ísť preč ...
Musím byť optimista ... to mi hovoria z každej strany a ja nikoho nechcem sklamať ... chcem žiť, dočerta chcem žiť ....
tak ešte by som mala niečo napísať ....
Gomene že som bola vždy iná
Gomene že som nebrala veci vážne
Gomene že som si nedávala pozor
Gomene že som sa viac nesnažila
Gomene že som na NSGOON nadávala
Gomene že som si s vami zničila priateľstvá
Gomene ... že som urobila tie zlé veci ... Gomene že som jednoducho Yuuki Botan ...
Už prestanem písať ... pretože mi slaná voda zničí klávesy ... a musím upokojiť niektorých ľudí ... a nadýchnuť sa a vydýchnuť ...
-Yuuki Botan-
Anonymní- Anonymní
Re: Tak ... predsa len tu píšem ...
Krásný proslov,nechápu,že na něj nikdo nic nenapsal.
Nepochybuji o tom,že jsou tu ještě lidé kterým na tobě záleží,ale nic nenapsali.
Věř ale jednomu,že MY (Ty víš o kom mluvím) jsme stále s tebou,nikdy tě neopustíme a neboj,všechno dobře dopadne !!!!
Nejsem rád,že se ostatní takhle zachovali,ale tak co,nech je být,pro ně je důležitější textovka.
Klidně mě smažte,ale řeknu vám,že jste banda bezcitných sviní.
Jinak sestři,neboj se,ty jsi silná a už jsem ti říkal i kde.....
Nepochybuji o tom,že jsou tu ještě lidé kterým na tobě záleží,ale nic nenapsali.
Věř ale jednomu,že MY (Ty víš o kom mluvím) jsme stále s tebou,nikdy tě neopustíme a neboj,všechno dobře dopadne !!!!
Nejsem rád,že se ostatní takhle zachovali,ale tak co,nech je být,pro ně je důležitější textovka.
Klidně mě smažte,ale řeknu vám,že jste banda bezcitných sviní.
Jinak sestři,neboj se,ty jsi silná a už jsem ti říkal i kde.....
Anonymní- Anonymní
promin že píšu až teď ale nějak věci ve smeťáku nekontroluju nonstop......souhlasím s Kenjim ještě jsou tu lidi kterým na tobě záleží a taky tě neopustím sice tě neznám ani osobně a ani né moc dlouho přez skype a NSGO ale i tak sis u mě v srdci udělal místnustku tak jako i ostatní lidé na NSGO ...vím že to slýcháváš často ale zvládneš to ! ráda bojuješ s něčím co ti překáží ! vím že to překonáš a pamatuj že i když uděláš něco špatně...vždy máš přátele !
Anonymní- Anonymní
Yuuki ty víš co bych ti řekla já si s tebou o tom psala jediné co ti v tu chvíli můžu říct, je ....HODNĚ ŠTĚSTÍ! Mám tě ráda stejně jako ostatní, kterým na tobě záleží budu ti držet palce a pamatuj si na to co jsem ti řekla na skypu pokud si to nepamatuješ mrkni do historie
Mám tě ráda
Mám tě ráda
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Yuuki-chíí aj ja ti držím palce -^_^- a budem sa modliť aby to všetko dobre dopadlo.
Nie s každým si si pokazila kamarátstvo aj keď ťa moc nepoznám tak vždy si bola jednou z nás a tak to aj ostane či už ťa niekto má rád alebo nie ^^ si proste jedna z nás a na tom záleží takže sa neboj uvidíš dobre všetko dopadne
Nie s každým si si pokazila kamarátstvo aj keď ťa moc nepoznám tak vždy si bola jednou z nás a tak to aj ostane či už ťa niekto má rád alebo nie ^^ si proste jedna z nás a na tom záleží takže sa neboj uvidíš dobre všetko dopadne
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Yuuki ja ti verým že to všetko prekonáš a dostaneš sa z too splníš si svoje sny.
Si osoba na ktorej my velmi záleží si mladý človek ktorý ma celý život pred sebou a bude si ho užívat naplno.
Mám ťa rád Yuukinka :*
Si osoba na ktorej my velmi záleží si mladý človek ktorý ma celý život pred sebou a bude si ho užívat naplno.
Mám ťa rád Yuukinka :*
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Povolení tohoto fóra: