Toby Gama
3 posters
Toby Gama
Jméno a příjmení: Toby
Věk:15
Narození:7.5.1995
Pohlaví: muz
Klan:
Kekkei genkai:
Sensei:-
Charakter: Priatelsky typ, rychlo sa nastve, v ohrozni seba a svojich priatelov zabije hocikoho.
Životopis: Vyrastal sam som s tatom, ktory zomrel ked mi bolo 14 pri misii zanechal my katanu jej ostrie je napustene jedom. Matku som nepoznal.
Věk:15
Narození:7.5.1995
Pohlaví: muz
Klan:
Kekkei genkai:
Sensei:-
Charakter: Priatelsky typ, rychlo sa nastve, v ohrozni seba a svojich priatelov zabije hocikoho.
Životopis: Vyrastal sam som s tatom, ktory zomrel ked mi bolo 14 pri misii zanechal my katanu jej ostrie je napustene jedom. Matku som nepoznal.
Naposledy upravil Toby dne Fri 22 Jul - 12:10, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Toby Gama
Oooou Tak to je síla.. Omlouvám se, že se do tohohle zapojuju, ale co má znamenat kekkei genkai vítr?
Anonymní- Anonymní
Taky na to čumím a hlavně na ten životopis strašně rychlej a ještě co mě víc štve je další Uchiha sakra -.-"Vždyť Uchiha klan má být v ohrožení vyhynutí a tady každej druhej běhá buď Uchiha nebo s sharinganem,takhle mě to přestává bavit
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
podla mňa je to celkom odvaha.. alebo možno bláznovstvo .. O.o.. takýto char naozaj hodiť na stránku a ešte aj klan Uchiha.. podľa mňa by mal mať klan Uchiha nejakú úroveň v písaní aj charakteroch hráčov ktorý za neho hrajú ^^" .. ale je to len môj skromný názor..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Tak vezmu to postupně xD klan Uchiha má jako kekkei genkai sharingan. Jako první živel mají oheň. Druhý živel se přidává až od hodnosti jounin, takže ten vítr tam opravdu nemá co dělat.
Navíc jsme se rozhodli, že Uchihy už brát nebudeme, jelikož jich tu běhá dost. V životopise ti chybí kam se chceš přiřadit. Uchiha by měl být z Konohy, ale do ní je nábor momentálně uzavřen.
Navíc jsme se rozhodli, že Uchihy už brát nebudeme, jelikož jich tu běhá dost. V životopise ti chybí kam se chceš přiřadit. Uchiha by měl být z Konohy, ale do ní je nábor momentálně uzavřen.
Anonymní- Anonymní
A máš moje priezvysko!!!!!! Z We Are !!!
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
A čo je na tom dátume?
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Povolení tohoto fóra: