Shimaru vs Haruko
Shimaru vs Haruko
Kdo dá boj?!
Naposledy upravil Shimaru Ryogui dne Wed 20 Jul - 13:24, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Shimaru vs Haruko
Přiběhl jsem do arény a usmál se.''Hmm,chtěl jsem si dát s tebou boj za to že si urazil mé umění''Sáhl jsem pro jíl a udělal ptáka.Udělal jsem pečetě a on se zvětšil.Kouř který se objevil byl neprostupný,a já udělal kage bunshin a mé pravé já se zahrabalo do země s bombami...Doton: Moguragakure no Jutsu Klon vyletěl na ptákovi do vzduchu mimo jeho dosah,nestihne rychle vyskočit a zaůtočit...A kage bushin si všimnout nemohl pokud nemá nějakou oční techniku.
Anonymní- Anonymní
Kirigakure no Jutsu aby mě neviděl.Já jsem viděl výborně protože jsem žil v kirigakure a přispůsobil jsem se k mlze.A pak jsem skočil na strom.
Katon: Housenka no Jutsu
Nemohl vědět kde to bude protože jsem byl v mlze jedině,že by v mlze uměl vidět.
Katon: Housenka no Jutsu
Nemohl vědět kde to bude protože jsem byl v mlze jedině,že by v mlze uměl vidět.
Anonymní- Anonymní
Letěl jsem těsně nad mlhou a nejednou se proti mě vyřítili ohnivé koule.Rychle se klon začal vyhýbat,jílový pták utržel dva zásahy,ale létat mohl dál.''ta mlha tam navždy nebude,a navíc drží se jako každám mlha při zemi.''Klon se usmál a díval se upřeně na to místo,odkud vyletěly ty koule.Vyletěl ještě o trochu výš,aby byl mimo dosah.Bylo to spíše mýtina,byli zde jen 4 stromy.Shī Wan,udělal pečetě a vhodil desítky jílových kuliček na slepo do mlhy.Narostly jim nohy a vlezly si dolů na stromy...Nebudu si moc plýtvat raději chakru...Katsu!Jen jsem viděl jak se stromy klátí na zem a mizí v neprostupné mlze.Trefa...
Anonymní- Anonymní
Ale notak.
Počkám si až poletí dolů. řeknu si a rychle udělám normálního klona obyč.Já se schoval na druhou stranu mýtiny tak aby mě neviděl a klon tam stál a koukal pouze na toho šmejda.
Výška může ještě trochu pak nebude mít vzduch. řeknu si a čekám
Počkám si až poletí dolů. řeknu si a rychle udělám normálního klona obyč.Já se schoval na druhou stranu mýtiny tak aby mě neviděl a klon tam stál a koukal pouze na toho šmejda.
Výška může ještě trochu pak nebude mít vzduch. řeknu si a čekám
Anonymní- Anonymní
Mlha už pomalu ustávala,takže už jsem viděl až na zem.Potichu se má hlava vynořila ze země,a viděl jsem dvě postavy.Který z nich je pravý?Najednou klon seskočil ze vzduchu a dopadl přesně před mou hlavu...Najednou jsem se vynořil ze země a hodil kouřové bomby na zem.Kage bushin...Zase jsem se ponořil do země s dalšími minami.Najednou se moji dva kloni rozeběhly na jednoho z těch chlápků.Ze zěmě se vynořila jílová stonožka a chytla ho.Jeden z těch klonů zařval.''Katsu!''A najednou z něho zbyl jen kouř.Přesně jak jsem si myslel,otočil jsem se na toho pravého a usmál se.Najednou se oba kloni proměnily v kouř a já vyskočil ze země...Ještě jsem tam hodil jednu bombičku a vyskočil co nejvýše.Pták s jílu se pro mě snesl a já vylétl zase do výšky.''Pokud neumíš létat tak mě nedostaneš,jsi celý podminovaný,až na to místo kde stojíš....Usmál jsem se a odvolal ptáka z jílu.Najednou vylétl z úst na mé ruce malý drak a já udělal pečetě...Shī Tsū,drak se zvětšil a vylétl se mnou do vzduchu.''Tak začneme.''Usml jsem se a drakovi zmizel kousek ocasu...Najednou mu z úst vyletěl draky ve velikosti Shimarové hlavy.katsu!Vybouchl kousek od něj...
Anonymní- Anonymní
(do háje... asi 10x tam je najednou,sry psal jsem to v rychlosti a nějak jsem nad tím nemyslel ¨)
Anonymní- Anonymní
Odhodil mě dost daleko pak jsem si ještě pomohl,že jsem trochu se snažil odskočit a skočil jsem tam kde mini už nebyli.
Tak jo začneme! řeknu a zavřu oči a soustředim svou chakru do ruky.Měl jsem zavřené oči.
Boj na dálku.
Jak chceš.To tvé umění je pěkně naprd.I moje babička umí udělat lepší vázu než tvoje umění. řeknu abych ho naštval a pustil na mě nějaké jutsu chtěl jsem aby měl málo chakry a nebude ve vzduchu.
Tak jo začneme! řeknu a zavřu oči a soustředim svou chakru do ruky.Měl jsem zavřené oči.
Boj na dálku.
Jak chceš.To tvé umění je pěkně naprd.I moje babička umí udělat lepší vázu než tvoje umění. řeknu abych ho naštval a pustil na mě nějaké jutsu chtěl jsem aby měl málo chakry a nebude ve vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Snaží se mě naštvat?Né to se mu nepovede...Zmizely dva kousky ocasu...Najednou vyletěl malý tlustý drak velmi rychle k tomu chlápkovi.Katsu!Tento výbuch byl velký,nestihl udělat žádné pečetě.Chakry mám ještě dost.Usmál jsem se a sledoval kouř od výbuchu...
Anonymní- Anonymní
(musíš taky nechat něco udělat soupeře takže ten poslední útok mam ještě šanci)
Než se ke mě přiblížil udělal jsem Kawarimi a byl jsem jinde.
Než se ke mě přiblížil udělal jsem Kawarimi a byl jsem jinde.
Anonymní- Anonymní
(Ano musím,ale řekl jsem že se k tobě drak rychle blížil a vybouchl.takže si kawarimi udělat nemohl ¨ale nebudu se hádat s blbcem co mi nakecává kraviny o deidarovi )
ČEkal jsem ve vzduchu kde se objeví a vylétl o dva metry do vzduchu abych měl lepší rozhled a nemohl mě protivník překvapit.
ČEkal jsem ve vzduchu kde se objeví a vylétl o dva metry do vzduchu abych měl lepší rozhled a nemohl mě protivník překvapit.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem na nejbližší strom dal jsem si hodně chakry do nohou a ze stromu jsem skočil na toho ptáčka.Snažil jsem se seknou Haruka.
(OK tak já taky můžu napsat tohle když děláš tohle.A o deidarovi víš hovn*)
(OK tak já taky můžu napsat tohle když děláš tohle.A o deidarovi víš hovn*)
Anonymní- Anonymní
(a Tendashi nevím proč se do toho serš já myslím že je tvá postava Death a dokazovat si něco za bratra ^^)
Anonymní- Anonymní
(za prvé jsem napsal že je to mýtina za druhé jsem vysoko na drakovi takže asi těžko ^^ né oficiálně tento boj ukončuji,nebudu se tu půl dne hádat s nějakým volem.Tendashi zamysli se ^^)
Konec
Konec
Anonymní- Anonymní
(tak za 1.Tohle je moje postava za 2) Tendashi neboli Filip je můj bratr a za 3)Drž už hubu.A prohrál jsi? Že nedáváš posty )
Anonymní- Anonymní
(Každý blbce pozná že píše někdo jiný než takahiro ^^ no jeho psaní je trochu...zaostalejší.A pak si přečti to co jsem napsal nohořejc,klidně to jako výhru ber Tendashi je mi tu celkem fuck ^^)
Anonymní- Anonymní
(Tvůj bratr? Chmm... Tak ho pozdravuj XD Mimochodem zdá se, že tenhle styl boje alá četníci ze San Tropéz v rodině dědíte :-D )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Povolení tohoto fóra: