Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Vůbec jsem ji neslyšel a sotva se mě dotkla hrozně jsem se lekl. Vyjekl jsem dost hlasitě, zavrávoral na židli a přepadl přes její okraj na podlahu. "Au!" třel jsem si nabouchnutou ruku. "Baka, chodíš jako duch!" vyčítavě jsem se tvářil jako terorista před náletem.
Anonymní- Anonymní
Když padal, uskočila jsem od něj, protože i já se jeho vyspíknutí lekla. Koutky úst mi cukaly, byla jsem ale solidární a přiklekla si k němu.
,,Sní se v noci a ne přes den." usmála jsem se sladce.
,,Sní se v noci a ne přes den." usmála jsem se sladce.
Anonymní- Anonymní
"Straší se v noci a ne přes den!" zabručel jsem. "No... a roztrhla jsi mi kalhoty!" díval jsem se na díru v nohavici, která se mi zasekla do opěradla židle. "To jsem zvědav, co s tím udělám!"
Anonymní- Anonymní
,,Nejsem tu od toho, abych tě strašila." nakrčila jsem obočí a prohlížela si jeho kalhoty. Pohled mi zabloudil na místo, kam by neměl. Zrudla jsem a uhnula očima.
,,Umm, to se zašije a pak můžeme koupit nové.." navrhla jsem stále ještě rudá.
,,Umm, to se zašije a pak můžeme koupit nové.." navrhla jsem stále ještě rudá.
Anonymní- Anonymní
"Jasně.. a do tý doby budu chodit nahej co?! Ne že bych měl něco proti, ale myslím, že okolí by z toho moc nadšené nebylo!" pousmál jsem se. "Co... co v nemocnici?" nadhodil jsem s nezájmem, ovšem svrběli mě prsty, jak moc jsem to chtěl vědět!
Anonymní- Anonymní
,,Říkám, že to nejdřív zašijeme a pak půjdem na nákup nových!" vstala jsem. ,,V nemocnici?.." přivřela jsem oči. ,,Bude v pořádku. Má spálenou celou půlku obličeje a má popáleniny po celém těle, ale...Ztratil paměť. Nepamatuje si na mě, ani na nikoho jiného. No vlastně, na některé lidi ano, díky němu vím, kdo byla ta, co mi udělala tu pečeť..Jinak mi nevěří. Vrátil se do minulosti, kde žil spokojeně v Konoze.." povzdychla jsem si. ,,Bůh ví, jestli si vůbec vzpomene. Už jsem poslala Kazekage i Hokagemu vzkaz, ještě dnes by o tom měli oba vědět, tak uvidíme."
Anonymní- Anonymní
"Ztratil paměť?! Jou nehezká věc.." pokýval jsem hlavou. "S tím bude asi dost problémů.. když se ale vrátím k tomu co jsi říkala, ty víš kdo ti to udělal? A proč?" díval jsem se na ni, především na tři malé černé tečky na jejím krku..
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem si zkousla ret a přikývla.
,,Představila se mi a díky Neurovi trochu o ní vím. Byla to jeho a Hokageho týmová partnerka. Zřejmě se pak stala Orochimarovo žačkou, tak mi to i řekla. Řekla něco v tom smyslu, že tohle byla poslední práce pro Orochimara a že teď ona bude Bůh a nastolí tu nový řád..Jmenuje se Tsukiko Tooya." sáhla jsem si na krk, kde byla pečeť s vystihujícím přívlastkem prokletá.
,,Představila se mi a díky Neurovi trochu o ní vím. Byla to jeho a Hokageho týmová partnerka. Zřejmě se pak stala Orochimarovo žačkou, tak mi to i řekla. Řekla něco v tom smyslu, že tohle byla poslední práce pro Orochimara a že teď ona bude Bůh a nastolí tu nový řád..Jmenuje se Tsukiko Tooya." sáhla jsem si na krk, kde byla pečeť s vystihujícím přívlastkem prokletá.
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně jsme si promnul bradu. "Hmmm... víš aspoň, proč to udělala? Proč by ti chtěl Orochimaru dávat prokletou pečeť?... nechtěla jsi ji doufám sama?!" zvídavě jsem si ji prohlížel.
Anonymní- Anonymní
,,Baka!" zamračila jsem se. ,,Nikdy bych takovou věc nechtěla dobrovolně!" prskla jsem a zavrtěla hlavou. ,,Netuším, proč zrovna mě. Ptala jsem se jí, ale neřekla mi to." sklonila jsem hlavu.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, dobře klid!" zvedl jsem ruce nad hlavu. "Věřím ti.. ale tu ženskou musíme najít a něco s ní udělat!"
Anonymní- Anonymní
Povzdychla jsem si.
,,Raději sem dej ty kalhoty, ať je můžu zašít. Dole je také koupelna, můžeš si zatím na sebe vzít ručník nebo jestli chceš, půjčím ti svůj župan." zakřenila jsem se.
,,Raději sem dej ty kalhoty, ať je můžu zašít. Dole je také koupelna, můžeš si zatím na sebe vzít ručník nebo jestli chceš, půjčím ti svůj župan." zakřenila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Pozvedl jsem obočí. "Budu tu chodit ve tvém dámském županu?!" dost nevěřícný tón.
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny. ,,Dostal jsi na výběr ze tří možností. Za a) vezmeš si ručník, za b) můj župan a za c) nebudeš mít ani jedno." usmála jsem se.
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=640
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=640
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: